Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ Κ.ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ!






http://happycity-blog.blogspot.gr/2014/10/blog-post_87.html
Πρέπει να έχει περάσει ένας μήνας από την τελευταία παραίτηση απο την εκπομπή της ''θρυλικής'' και απίστευτα ''ταλαντούχας'' Κ.Σπυροπούλου.
Σύμφωνα με το mad.tv η  Άντζελα Βέργη δεν άντεξε την κακή συμπεριφορά της και αποφάσισε να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με το ''Σπίτι μου Σπιτάκι μου''.
Η κ.Βέργη είχε επιτελικό ρόλο στην εκπομπή, καθώς είχε αναλάβει την επιμέλεια των βίντεο των καλεσμένων της εκπομπής, ενώ παράλληλα έγραφε και τα «on» της παρουσιάστριας. Η δημοσιογράφος παραιτήθηκε αμέσως μετά τη χθεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε όλη την ομάδα αλλά και σε στελέχη του σταθμού της Κάντζας.
Όι αποχωρήσεις ξεκίνησαν κάπως έτσι: 
Μετά την αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη από την εκπομπή "Σπίτι μου,σπιτάκι μου"  και τον Αlpha, απομακρύνθηκε από την ομάδα και ο αρχισυντάκτης Νίκος Παρτσώλης, ο οποίος θα μετακινηθεί σε άλλη εκπομπή του καναλιού. 
Έβαλε το χεράκι της η Κωνσταντίνα λες; Μπαααα με τίποτα...
Την αρχισυνταξία ανέλαβε η Ελευθερία Κεφαλά, η οποία ήταν στενή συνεργάτιδα του Ανδρέα Μικρούτσικου και λίγες μέρες παραιτήθηκε και αυτή!!!Μήπως φταίει πάλι η ατάλαντη εργαζόμενη του Αlpha;
Σήμερα σύμφωνα με το gossip-tv.gr αποχώρησε και ο  Ευτύχης Γρυφάκης.
«Ο Ευτύχης έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με την Ελεονώρα Μελέτη στο Star, απ΄όπου αποχώρησε μαζί με άλλον ένα συνεργάτη λόγω χαμηλού budget, αλλά με τις καλύτερες συστάσεις.

Μάλιστα οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως στο ξεκίνημα της συνεργασίας του Ευτύχη με την Κωνσταντίνα, ο ίδιος ήταν αρκετά ικανοποιημένος μιας και η Κωνσταντίνα ήταν πολύ φιλική και ευγενική μαζί του.

Μήπως όλα αυτά ήταν απλά μια «βιτρίνα» επειδή όπως φημολογείται ο Ευτύχης είχε φιλική και άριστη σχέση με τη Ζήνα Κουτσελίνη και τώρα άρχισαν να πέφτουν οι μάσκες; Μήπως το παλικάρι που πήγαινε πρώτος το πρωί και έφευγε τελευταίος δεν άντεξε άλλο την πίεση και αποφάσισε να την κοπανήσει;

Για να δούμε τελικά. Πόσοι από τους συνεργάτες θα παραμείνουν στην εκπομπή; Τα πράγματα φαίνονται δύσκολα αφού η ιστορία εξελίσσεται σε ντόμινο.»έγραψε ο Νάσος Γουμενίδης στο μπλόγκ του.
Οι αποχωρήσεις από τις εκπομπές της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου! 

Η πρώτη άτυχη ήταν η Ευαγγελία Αραβανή, η οποία απολύθηκε από το «Μες Στην Καλή Χαρά» τον Οκτώβριο του 2012, μετά από ένα μήνα στην εκπομπή. 
Την θέση της φυσικά και πήρε με την αξία της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με τον Βασίλη Δρυμούση, που τότε ήταν στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού, να τονίζει πως η Ναταλία δεν είχε σχέση με την απομάκρυνση της Ευαγγελίας και να προσθέτει με νόημα πως «κάποιος από το κανάλι που παίρνει αποφάσεις έκρινε ότι η κοπέλα αυτή έχει τα ανάλογα προσόντα και μπορεί να υποστηρίξει τη θέση αυτή».
Ένα χρόνο αργότερα, ο Alpha αποφασίζει αιφνιδιαστικά να αλλάξει η αρχισυντάκτρια (Μαίρη Κούσουλα) και ο σκηνοθέτης (Περικλής Ασπρούλιας) του «Μες Στην Καλή Χαρά». Της αποχώρησης είχε προηγηθεί επεισόδιο, με πρωταγωνίστρια -ποια άλλη;- την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: σύμφωνα με τους γνωρίζοντες το παρασκήνιο, ο σκηνοθέτης καταφέρθηκε εναντίον την ξανθιάς, χωρίς να γνωρίζει ότι το ακουστικό της ήταν ανοικτό και τον άκουγε! Στο διάλειμμα, η Κωνσταντίνα ζήτησε από την αρχισυντάκτρια εξηγησεις, απάντηση  δεν πήρε ποτέ. Λίγες εβδομάδες αργότερα, ήρθαν οι αντικαταστάσεις… 



Ούτε η μαγείρισσα Ιωάννα Τσολομίτη άντεξε την Σπυροπούλου, δηλώνοντας: «Έφυγα γιατί ήθελα να φύγω εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η Ναταλία Γερμανού μου έστειλε μήνυμα ότι είμαι μες στην καρδιά της κι απο 'κει δεν μπορεί να με πάρει κανείς. Η Κωνσταντίνα διακόπτει τους πάντες. Όταν καταλάβεις ποιον άνθρωπο έχεις δίπλα σου, τον χειρίζεσαι αναλόγως. Δεν μπορούσα να είχα σχέσεις μαζί της. Η επαφή μας ήταν αυτό που βλέπατε. Η Κωνσταντίνα έχει δώσει δικαιώματα. Καλά να της κάνουνε. Προκαλούσε συνέχεια. Τα έβαζε με ανθρώπους που δεν θα έπρεπε. Το ότι οι άνθρωποι δεν της μιλάνε δεν σημαίνει ότι είναι όλα καλά. Αναγκάζονται».

Η συνέχεια των αποχωρήσεων ήρθε με την ίδια την Ναταλία Γερμανού, που έφυγε από το «Μες Στην Καλή Χαρά», αλλά και της Κατερίνας Καραβάτου, που άντεξε μόνο ένα χρόνο. Ποιος, άλλωστε, δεν θυμάται το περιστατικό σε θεατρική πρεμιέρα, όπου η Καραβάτου έλεγε on camera ότι είχε πάει μαζί με την Κωνσταντίνα, η οποία, όμως, έκανε είσοδο μερικά λεπτά αργότερα, παρέα με τον Παύλο Σταματόπουλο;

1 σχόλιο:

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΞΥΛΑΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ
    ΕΤΥΧΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή