Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Για να μην ξεχνιόμαστε


































 http://pitsirikos.net/2014/12/%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CE%BE%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CF%8C%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+pitsirikos%2FuPfN+%28%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82%29
Φίλε Πιτσιρίκο, ο κάθε πικραμένος Ευρωπαίος επίτροπος και πολιτικός – μέχρι και ο αρχιαπατεώνας «φιλέλληνας» Γιουνγκέρ, μαζί κι ο κάθε παπαγάλος δημοσιογράφος (πχ σημερινό δημοσίευμα της Die Welt)- δεν χάνουν την ευκαιρία δημόσιας και ξεδιάντροπης παρέμβασης στα εσωτερικά πολιτικά πράγματα της Ελλάδας. Μάλιστα, τις πιο πολλές φορές, μιλάνε με τον χυδαίο αυτό τρόπο, μπροστά – φτύνοντας τους στα μούτρα, άσχετα με το αν αυτοί λένε πως απλά ψιχαλίζει – στους θεσμικούς εκπροσώπους του τάχα μου «ανεξάρτητου Ελληνικού κράτους».

Τα χαμόγελα των προδοτών, δοσίλογων κυβερνητών της αποικίας μπορώ να τα καταλάβω.
Όμως, η απάθεια -ακόμα και τα μειδιάσματα!- του λαού απέναντι στις εξωφρενικές αυτές παρεμβάσεις με τρελαίνει.
Παρεμβάσεις παρόμοιες με εκείνες που η «φιλελεύθερη» και «δημοκρατική» ΕΕ πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας δεν μπορούν να συγκριθούν ούτε με εκείνες των Αμερικανών πρέσβεων στα πρώτα χρόνια με το τέλος του εμφυλίου πολέμου.
Την ίδια στιγμή, βέβαια, πολλοί συμπολίτες μας μπορούν να γίνουν Τουρκοφάγοι και Μακεδονομάχοι μέσα σε χρόνο dt.
Ας μην μιλήσουμε για τον ρατσισμό και το αίσθημα ανωτερότητας απέναντι στους άλλους λαούς του κόσμου και ιδιαίτερα απέναντι σε εκείνους που, θέλοντας και μη, φτάνουν πρόσφυγες στην Ελλάδα.


Ο νέο-Έλληνας εθνικιστής κάποια στιγμή σκύβει για να θαυμάσει τα τέτοια του και με έκπληξη διαπιστώνει ότι δεν είναι δύο αλλά τέσσερα. Κι επειδή είναι αμόρφωτος και δεξιός ο κακομοίρης, νομίζει ότι είναι πολύ σπουδαίος και δεν αντιλαμβάνεται ότι τα δύο από τα τέσσερα δεν είναι δικά του. Είναι του Ευρωπαίου επίτροπου που τον πηδάει νύχτα-μέρα χωρίς έλεος.
Και για να μην ξεχνιόμαστε:
Ψηφίστε τους Σαμαροβενιζέλους για να μην δούμε το τέρας του GREXIT να έρχεται κατά πάνω μας.
Το GREXIT είναι κτήνος φοβερό, αιμοσταγές και αδίστακτο. Θα φέρει πείνα και δυστυχία, θα καταπονήσει μισθούς και συντάξεις, θα φέρει ανεργία ανείπωτη.
Ψήφισε κύριε Κακομοίρογλου τους Σαμαροβενιζέλους, για να μην λείψει το ψίχουλο από το τραπέζι σου.
Κατέβασε το κεφάλι, μπες μέσα στο παραβάν και σταύρωσε τον Άδωνη ή τον Τσεκουράτο.
Όμως, σε παρακαλώ, μην ξαναπάς με το παιδάκι σου να εορτάσεις την 25η Μαρτίου. Δεν έχεις μούτρα να κοιτάξεις εσύ τους ήρωες στα μάτια.
Ούτε το παιδί σου έχεις μούτρα να κοιτάξεις στα μάτια.
Πώς θα του εξηγήσεις άραγε ότι ο Καραϊσκάκης είχε ανάμεσα στα σκέλια του δυο αρχίδια και μάλιστα δικά του, ενώ εσύ κυκλοφορείς με τέσσερα; Τα δύο δικά σου και τα άλλα δύο του Γερμαναρά που έχει από το 2010 καρφωθεί πίσω σου.
Σαν το 4χ4 που είχες κάποτε, έχεις καταντήσει κύριε Κακομοίρογλου. Χωρίς στάλα βενζίνη και με βγαλμένες πινακίδες παρκαρισμένο στον παράδρομο για να μη το βλέπει η εφορία.
Πιο νεκρός κι από τον νεκρό που ανακάλυψαν τα αφεντικά σου στον τύμβο της Αμφίπολης μοιάζεις, κύριε Κακομοίρογλου.
Αν και νεκρός, βέβαια, θα ξαναπάς να ψηφίσεις.
Και να σκεφτεί κανείς, ότι την πρώτη εποχή του «εθνάρχη» ψήφιζαν και τα δέντρα, ενώ τώρα ψηφίζουν τα zombies και τα γιουσουφάκια του κατακτητή. Τέτοια πρόοδος!
Φιλιά από την Εσπερία
Ηλίας
Υ.Γ. Ακόμα μου φαίνεται ότι δεν έχω συνειδητοποιήσει από ποια χαβούζα έφυγα. Μόλις συμβεί αυτό, ίσως να ηρεμήσω. Ποιος ξέρει;

(Αγαπητέ Ηλία, είναι εντυπωσιακό πως η Ελλάδα βιώνει την πιο εξευτελιστική περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της, και οι περισσότεροι Έλληνες διατηρούν μια αίσθηση ανωτερότητας και μεγαλοπρέπειας. Μιλάμε για ψυχοπαθείς. Ναπολέοντες. Έγινε όλη η Ελλάδα Δαφνί.

Βέβαια, η κατάσταση έχει πολύ μεγάλη πλάκα. Θα μπουκάρουν καμιά ώρα οι Τούρκοι -δεν πρόκειται να αντισταθεί κανείς, βέβαια-, και οι Έλληνες θα γίνουν ξανά σκλάβοι των Τούρκων, αλλά, μεταξύ τους, θα λένε «πολύ βάρβαροι, βρε παιδί μου, αυτοί οι Τούρκοι, δεν έχουν τον δικό μας πολιτισμό. Πάμε τώρα να ακούσουμε κάνα τσιφτετέλι στον Κιάμο, να κάνουμε αντίσταση στα έθιμα των βαρβάρων». Να είσαι καλά.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου