Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

... από τον Φορτσάκη στον Τσίμα μέσω ...Nότη !..


























































@ Αν είχε πει “έξω” πρώτα στο Μέγαρο Μαξίμου στην περίπτωση της λογοκρισίας Τσίπρα στη ΔΕΘ, ο Πρύτανης Θεόδωρος Φορτσάκης θα ήταν αξιόπιστος.


Τώρα, όλοι θεωρούν πως απλώς ακολουθεί σε ΝΕΡΙΤ και Πανεπιστήμιο τη “γραμμή” της κυβέρνησης.



@ Απίστευτο σφάλμα αυτό της ταύτισης του ύμνου του ΕΑΜ με τον Εμφύλιο από τον Παύλο Τσίμα. Ακόμη και για τα δεδομένα του ΣΚΑΪ, που για ένα φεγγάρι, μόνο …παρέλαση δεν έκαναν οι Ναζί της Χρυσής Αυγής, σε Ευαγγελάτο, Αντωνοπούλου και Μπογδάνο.



“Τρίβει τα χέρια του” ο Σταμάτης, εννοείται. Ο Μπάμπης έχει πει άλλο βαρύτερο, οπότε είναι στη σιωπή.



Ο θαυμαστής της οργάνωσης, ο Notis έδωσε πάντως αλλού συνέντευξη. 
Στο Ν. Μαστοράκη, που έχει την αίσθηση της 7ετίας και εργάζεται στο κανάλι του “συνταγματικού τόξου”, στο Action24.



Ο ιδιοκτήτης του καναλιού είναι προσωπικός φίλος του κ. Αντιπροέδρου, ενώ ο αδελφός της συζύγου βγαίνει στο κανάλι για να επιτεθεί στο ΣΥΡΙΖΑ.



Αν ακόμη και το www.left.gr δεν τηρεί τους όρους δεοντολογίας και κλέβει τα κείμενα χωρίς ενεργό link, τότε δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για την κοινή λογική.

@ Μετά από 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας ο Γιώργος Λακόπουλος υπέβαλε χθες την παραίτησή του από τα “Νέα”. Ο δημοσιογράφος θα συνεχίσει ως αρθρογράφος στο www.thetoc.gr.



Τέσσερις απολύσεις στο εμπορικό τμήμα της “Καθημερινής”. Η αντικατάσταση τουΠαναγιώτη Ροτζιώκου πριν από περίπου ένα μήνα, συνοδεύεται τώρα και με την απόλυση της ομάδας του και την αντικατάσταση από νέα πρόσωπα.

---



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου