Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Ο Στάθης Πουρουτίδης αποκαλύπτει και κατακεραυνώνει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!









































http://www.tvnea.com/2014/11/blog-post_480.html


Καίει και τσουρουφλάει το ρεπορτάζ μου, φρέσκο και της ώρας (σαν κάτι σπαλομπριζόλες που τσάκισα). Ε, δεν άντεξα άλλο με όσα διάβασα και άκουσα για το φαινόμενο ''Κωνσταντίνα''. Για την «βιοπαλαίστρια» που έχει την δύναμη να κόβει, να αλλάζει, να κάνει ότι της αρέσει στο«Σπιτάκι» της.
Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, η απόφαση να σταματήσει μια ώρα νωρίτερα η εκπομπή (ξεχνώντας τις δηλώσεις της, ότι δουλεύει για το ψωμί των δημοσιογράφων και των τεχνικών) ήταν καθαρά δική απόφαση της. Δεν της έκανε κέφι  και είπε στοπ. Οι συνεργάτες της μέχρι και το τελευταίο break, πριν τη μία, δεν είχαν ιδέα για το τι πρόκειται να ακολουθήσει, καθώς η ίδια ενημέρωσε μόνο έναν άνθρωπο, που μετέφερε την απόφαση – βόμβα και κατευθύνθηκε άμεσα στους πάνω ορόφους, ώστε να δουν τι θa κάνουν για να καλύψουν την μια ώρα που έμενε ..στον αέρα. Δημοσιογράφοι, τεχνικοί και συντελεστές έμειναν και εμβρόντητοι και αποσβολωμένοι. Αλλά όπως ήταν φυσικό, δεν έφερε κανείς αντίρρηση στην Κωνσταντίνα του μεροκάματου ( να δω που θα το πάει, αυτό το καράβι).
Δεύτερον,  να ξεκαθαρίσω κι αυτό που ακούστηκε ότι η εκπομπή της κόβεται, γιατί πολλά άτομα από την ομάδα της ανησυχούν και έχουν και δίκιο. Δύσκολο το μεροκάματο.  Ας είμαστε προσεκτικοί. Γίνονται κουβέντες, συζητήσεις, συσκέψεις και γενικά το έλα να δεις, όμως απόφαση μέχρι τώρα δεν έχει παρθεί για να κατεβάσει ρολά, το Σπίτι της, σπιτάκι της. Όλα αυτά θα αποφασιστούν  μέσα στις γιορτές. Από εκεί και μετά θα έχουμε περισσότερα νέα για το αν η δεύτερη σεζόν θα έχει την Κωνσταντίνα (που δε νομίζω ότι δεν θα έχει). Τα λέω αυτά, στην καλή (και καλά) ψυχούλα από την ομάδα της αποφασιστικής Κωνσταντίνας, που διαδίδει στους δημοσιογράφους, ότι ήρθε το τέλος.
Τρίτον στο κομμάτι της αρχισυνταξίας. Επειδή τυγχάνει να γνωρίζω κι αυτόν τον αρχισυντάκτη που ανέλαβε (μη ρωτάς για πόσο, με τα λεπτά παίζουμε πλέον), έχει πολύ ανοχή ως άνθρωπος, όμως έχει και παρελθόν με τον ALPHA και παρελθόν άσχημο καθώς απομακρύνθηκε από την εκπομπή ''Δέστε τους'' που ηγείτο επιτυχημένα, για να σωθεί η Μαίρη Κούσουλα (φίλη της Μ. Ηλιάκη και εκδιωγμένη από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου). Ελπίζω η εκδίκηση να μην είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, διότι η στιγμή αυτή, είναι πώς να το πω… η καταλληλότερη. Και φυσικά οι νέοι συνεργάτες δεν περνάνε καλά, όπως και η ψυχούλα (αυτή που έγραψα και παραπάνω) να λέει πως φεύγει, γιατί δεν αντέχει άλλο.
Τέταρτον οι συνεργάτες της, έχουν μοιραστεί στα δυο, σ’ αυτούς που της κάνουν και τους έχει δίπλα της και σ’ αυτούς που ούτε στον αέρα δεν τους βγάζει, ούτε βίντεο τους παίζει. Όσο για τον Άρη Λιαπάτη που παραιτήθηκε μόνο για 2 μέρες και επέστρεψε αμέσως, είναι ο άνθρωπος της, ο συνεργάτης που εμπιστεύεται όσο κανέναν άλλο κι ας στεναχώρησε το Κωνσταντινάκι του, πάνω στα νεύρα του, μωρέ. Ο Νίκος Παρτσώλης από την άλλη, δεν έχει εμφανιστεί στο κανάλι μετά την παραίτηση του. Άγνωστο το μέλλον του, πάλι καλά που τον σώζει το συμβόλαιο που έχει, γιατί αλλιώς, ούτε καν λέμε, ούτε καν.
Πέμπτον και τελευταίον, βεβαίως – βεβαίως. Εσείς που κάνετε λίστα με τον κόσμο που φεύγει βάλτε και άλλους. Όπως αυτό που έγινε στην ενότητα της μαγειρικής και εκνεύρισε την παρουσιάστρια ( δεν της πάει με τίποτα η μαγειρική, το έχει δείξει η ιστορία και με την Ιωάννα Τσολομίτη). Δεν πρόλαβε να έχει τακτοποιήσει τα υλικά στα μπολ και έγινε ο κακός χαμός. Πως τολμάς να μην έχεις έτοιμο το κρεμμυδάκι και την γαρίδα στην εκπομπή μου.  Αυτό θα πω μόνο… άλλωστε το πλατό και το κοντρόλ, θυμούνται ακόμα το τι συνέβη. Η συνταγή πάντως, ποτέ δεν ολοκληρώθηκε κι ούτε την είδαμε να ξαναμαγειρεύει.

Έτσι είναι, αν δίνεις αέρα και δικαιώματα, μη το ψάχνεις. Αυτά και μη με σκας άλλο, όσα να γράψουμε, όσα να πούμε, αυτή θα κάνει ότι της αρέσει. Ε και πού είστε, θα σας κρατώ ενήμερους για οποιαδήποτε συνέχεια έχει η σαπουνόπερα του Σπιτιού της.  Έφτασα καλέ.

Στάθης Πουρουτίδης/Mediasoup

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου