Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Σαββατιάτικα (31)

















http://teddygr.blogspot.gr/2014/11/31.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/teddygr+(Cogito+ergo+sum)
*** Σοβαρά το λέτε πως μάζεψε έξι μύρια ο Καρατζαφύρερ δίχως να κυβερνήσει ή να γίνει υπουργός ποτέ; *** Ρε, πού φτάσανε οι μίζες;
 *** Κωλόπαιδο περιπτερά. *** Αντί να πεις ευχαριστώ που δεν σε συνέλαβαν, σκούζεις κι από πάνω. *** Τον πιστεύω τον Μπαλάσκα όταν λέει πως οι ματατζήδες πλήρωσαν ένα εικοσάρι για σαράντα μπουκάλια νερό. ***  
Κάπου την ξέρω... κάπου την ξέρω...



Θα πίνανε από ένα και μετά θα πλένανε και τα πόδια τους. *** 

Αυτό που λυσσάξατε με την συνάντηση Σαμαρά - Τσίπρα, με τσαντίζει. *** Δηλαδή, τί θα κάνετε αν πουν να συναντηθούν Γιωργάκης και Σταύραξ; *** 

Δεν ξέρω αν το μάθατε αλλά τον Γιώργο τον θέλει η βάση. *** Βασικό ένστικτο. *** 
Σκέψου -λέει- να ξαναπάρουν ο Γιώργος το ΠαΣοΚ κι ο μπουχέσας την ΝουΔου, να γίνουν εκλογές, να μη προκύψει αυτοδύναμη κυβέρνηση και να πρέπει να πάμε πάλι σε συγκυβέρνηση. 

*** Σενάριο για κωμωδία επιστημονικής φαντασίας, είπατε; *** Κούνια που σας κούναγε. *** Προφανώς, δεν προσέξατε εκείνο το "πάμε πάλι", που είπε ο Γιωργάκης. 
*** "Πάμε ΠΑΛΙ"!! 

*** Πώς λέγαμε πριν καμμιά τριανταριά χρόνια "για ΑΚΟΜΑ καλύτερες μέρες"; *** Κωλόχαρτος: "Η ανάπτυξη είναι προς τα μέσα, Αν την διατηρήσουμε, θα εξαλείψουμε την δυστυχία." *** Εγώ πάλι, ρε συ Άδωνη, γιατί νομίζω ότι την "ανάπτυξη προς τα μέσα" την λέμε σύμπτυξη και όχι "ανάπτυξη"; 

*** Σταύραξ: "Η χώρα σήμερα ζη υπό κομματικό ζυγό, δεν θα επιτρέψω την κομματική δημοκρατία." *** 

Θού κύριε...
Σταύρο, κομμουνίζεις! 

*** Ρε κορίτσια, μιάμιση ώρα για να βάψετε νύχια με σχέδιο; *** Χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιάχνουμε τέτοια εποχή, όχι καρνάβαλο. 

*** Το Βήμα της Κυριακής: "Παγιδευμένος στο δίκτυο λαθών και τρόικας ο Σαμαράς - Η κυβέρνηση σε δίνη"

 *** Αμ, γι' αυτό την έκανε α λα γαλλικά το ψυχαρόπουλο. 

*** Αντώνη, δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. *** Μεταξύ μας, αν δεις ότι σου τα γυρίζει κι ο Μπόμπολας, κάντηνε κι εσύ νύχτα και γαία πυρί μειχθήτω.

 *** Τώρα που είπα "ψυχαρόπουλο"... Αντρέα, πώς πάει ο εθελοντισμός; 
*** Εμφανίστηκε κανένας μοριολάγνος καθηγητής ή σε γράψανε όλοι στα παπάρια τους; *** Πάντως, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι η σκέψη σου ήταν λογική. 

*** Αφού κλείσατε σχολεία κι απολύσατε χιλιάδες καθηγητές, κάνει αρχαιρεσίες η ΟΛΜΕ και βγαίνει η ΔΑΚΕ πρώτη δύναμη. *** Λογικά το σκέφτηκες, λοιπόν, ότι οι εκπαιδευτικοί πρέπει να είναι γίδια. *** Άλλο που δεν σού 'κατσε. 
*** Αληθεύει ότι το αλαφουζέικο αγόρασε τα δικαιώματα των wikileaks; *** Βλέπω την Καθημερινή και τον Σκάι να βγάζουν μια αποκάλυψη κάθε μέρα. ***
Έχασε κιλά ο Καραμανλής; Πού;
Για τον Μαρινάκη, φυσικά. 

*** Το φάσκελο της εβδομάδας στον τηλεοπτικό Άλφα, για το αμίμητο "Σάρωσαν οι λατίνοι τα βραβεία Γκράμμυ".

 *** Το ότι η εκδήλωση λεγόταν "15th annual Latin Grammy" δεν το πρόσεξε κανένας, κύριε Κοντομηνά; 

*** Θα κόψει άλλο ένα 20% από τις συντάξεις ο Βρούτσης αλλά θα δώσει την σύνταξη του Γενάρη από τις 20 Δεκέμβρη.
 *** Πλούσια χριστούγεννα θα κάνουν πάλι οι κωλόγεροι. 

*** iefimerida.gr: "Ο Κασιδιάρης αγρίεψε στις φυλακές". *** Παιδιά, μη τρελλαίνεστε, στις γυναικείες φυλακές τον έχουν. *** Ας τον βάλουν στις αντρικές με τους μετανάστες, να δούμε την αγριάδα του. *** Χωρίς τσίγκινο σωβρακάκι, αν έχει κώλο. 

*** Αυτό το κίνημα "Free Education" (δωρεάν εκπαίδευση) στην Αγγλία, με τις διαδηλώσεις και τις καταλήψεις, πώς το βλέπετε; *** Φαίνεται πως υπάρχουν θρασίμια και στην Εγγλεζία, Αντώνη. *** Πολύ ξενερουά κίνημα, όμως.

 *** Ο άλλος αναρωτιέται στο τουίττερ: "I want to know about why police hit people on" (θέλω να μάθω γιατί η αστυνομία χτύπησε τον κόσμο). *** Και θες να κάνεις και διαδήλωση, αγορίνα μου; *** Αμ, έχεις πολλά καρβέλια ακόμη να φας. 

*** Για να μην αναφέρω τους δημοσιογράφους που λένε μπούρδες: "The government spend money on bombs, why can't they spend money on books?" (η κυβέρνηση ξοδεύει λεφτά για βόμβες, γιατί δεν μπορούν να ξοδέψουν λεφτά για βιβλία;). *** Σοβαρή δημοσιογραφία, ρε! *** Ελάτε ένα εξάμηνο στις σχολές δημοσιογραφίας του Αντέννα και του Σταρ, να μάθετε πώς γίνεται. *** 
Ευτυχισμένες μέρες
Άννα-Μισέλ: "Ίσως η κυβέρνηση να βιάστηκε να πει πως βγαίνουμε από το μνημόνιο." *** Σε μας τα λες, μανταμίτσα μου; *** Του Αντώνη και του Άδωνη πέσ' τα, που σκίζουν σελίδα-σελίδα τα μνημόνια και μετά δεν θα έχουν πώς να κάνουν επανάληψη για τα διαγωνίσματα. 

*** Αυτό που εκεί στον ΣυΡιζΑ υπάρχει πάντα κάποιος διαθέσιμος για να πει μια παπαριά, πώς διάβολο το καταφέρνουν; 

*** capital.gr: "478 εφοπλιστές συνεισέφεραν στον κουμπαρά της κρίσης". *** 478 ναυτιλιακές εταιρείες έδωσαν συνολικά 42 εκατομμύρια. *** Μπράβο, ρε μάγκες, που βάλατε εθελοντικάαπό σκάρτα 90 χιλιάρικα για το καλό του τόπου! *** Αν όλοι οι έλληνες έκαναν το ίδιο, θα ήμασταν η πλουσιώτερη χώρα του κόσμου. 

*** Παρεμπιπτόντως, το κράτος επιδοτεί με πεντακόσια χιλιάρικα (χοντρά-ψιλά) κάθε δρομολόγιο άγονης γραμμής. 

*** Φιλόσοφος ο Ράμφος, συγγραφέας ο Τατσόπουλος, ποιήτρια η Δημουλά... 
*** Δεν φτωχύναμε μόνο οικονομικά σε τούτον εδώ τον ρημαδότοπο.

 *** Τί "λάουντζ καφέ" και μαλακίες, ρε συ Αργύρη;
 *** Στην Πάτρα βρισκόμαστε, όχι στο Κολοκοτρωνίτσι.

 *** Κύριε Κικίλια, για τα νερά θα γίνει ΕΔΕ ή οι ΕΔΕ γίνονται μόνο όταν τις τρώνε δημοσιογράφοι; *** Όχι πως έχει σημασία αλλά έτσι, κουβέντα να γίνεται.

 *** Μ' έφαγε η πολυλογία και δεν ρώτησα πόσους βουλευτές έχουν σήμερα η ΔημΑρ και οι ΑνΕλ. *** Α! πείτε μου και πώς πάει το κόμμα τού Λυκούδη.

 *** Μ' έχει φάει η αγωνία αν θα βρεθούν οι 180 ή όχι.
 *** Να ξέρω ο άνθρωπος αν πρόκειται να γίνουν εκλογές την άνοιξη.
 *** Αν υποψιαστώ ότι το μέλλον του τόπου εξαρτάται από την ψήφο τού Μελά, θα αυτοκτονήσω.

*** Κι αν στην πρώτη φωτογραφία δεν αναγνωρίσατε μια εξήντα-τόσα χρόνια (και βλέπουμε πόσα ακόμη) βασίλισσα, δώστε μου τα στοιχεία σας και θα σας κλείσω ιδιαίτερο με τον Ζαμπούνη. *** Σϊγουρα, όμως, αναγνωρίσατε στην τελευταία φωτογραφία τον Μίμη Ανδρουλάκη να κουβεντιάζει με τον Γιώργο Νταλάρα, ενώ στο φόντο τρίζουν τα κόκκαλα του Λένιν. *** Καλό Σαββατόβραδο σε όλους. ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου