Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

«ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ»-Ιωσήφ Χαλαβαζής







από παλιοτερη συνάντηση του ΠΡΙΤΕΝΤΕΡ με τον γκαβό



































































 







Όχι δεν είναι φράση πολιτικού, ούτε τραπεζίτη, αλλά «κωμικού» και τηλεπερσόνας. Πρόκειται για τον «πολυαγαπημένο» σας Μάρκο Σεφερλή που θεώρησε αστείο, μαζί με κάτι άλλα ανεγκέφαλα παιδάκια να κάνουν πρωί πρωί πλάκα σε κάποιους ηλικιωμένους επαρχιώτες.
Η «πλάκα»:
Μετά από το «ρεσιτάλ γέλιου» που παρακολουθήσατε μπορείτε να απορήσετε αν είναι αυτή η τηλεόραση που θέλετε.
ola-etoima-gia-tin-premiera-tou-mega-me-mia-me-ton-seferli
Αν είστε στο ναι προτείνω να επαναφέρουμε τις μονομαχίες τύπου Κολοσσαίου και να ρίχνουμε ανέργουςή ακόμα καλύτερα άστεγους, μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο στούντιο σαν αρένα  και να πολεμούν. Το έπαθλο θα είναι η οικογένεια του νικητή να απολαμβάνει για μια εβδομάδα γάλα και ψωμί. Ο χαμένος δεν θα έχει τίποτα, απλά λίγη δημοσιότητα για το πως τον πετσόκοψε ο νικητής. Δεν θα λείψουν σε κανέναν απ’ ότι φαίνεται, μιας και το κοινό του «κυρίου» Σεφερλή διασκεδάζει προκαλώντας πόνο στα χαμηλά στρώματα.
Αν είστε στη πλευρά του όχι σας λυπάμαι. Είστε επικίνδυνα αλτρουιστές, φιλάνθρωποι και καταπατάτε τοδικαίωμα να διασκεδάζουν κάποιοι ελεύθερα με την ταπείνωση, τον εξευτελισμό και την απελπισία του συνανθρώπου σας. Είστε κακοί άνθρωποι λοιπόν.
Είναι απολύτως φυσικό για την Ελλάδα του 2014 όταν βλέπουμε τηλεόραση να είμαστε μύστες ενόςσυμβολικού κανιβαλισμού. Να τρώμε με μανία τις σάρκες και τις ελπίδες κάποιων ατόμων για προσωπική τέρψη. Είναι αρεστό από την τηλε-ελίτ των μαϊντανών, που μοναχά λούμπεν μπορούν να θεωρηθούν πνευματικά, μιας και το πολιτιστικό κεφάλαιο που τους διαφοροποιεί είναι λίγη βαφή στα μαλλιά και ακριβά ρούχα, να τρώνε την βάση της πυραμίδας. Άλλωστε ο φόβος του «είναι» μας κάνει να τρέχουμε προς την αντίθετη κατεύθυνση πολλές φορές.
Αλήθεια Μάρκο, ποιο είναι το κοινό σου; Καθηγητές πανεπιστημίου; Εκπαιδευτικοί; Πυρηνικοί φυσικοί; CEO; Όχι Μάρκο, είναι κυρίως άνθρωποι με χαμηλό μορφωτικό επίπεδο που διασκεδάζουν με τα κακόγουστα, κρύα και προ πάντως σεξιστικά σου σχόλια. Ειναι άνθρωποι που γελούν με μια τούμπα και δεν βοηθούν να σηκωθεί αυτός που έπεσε. Και αυτό συμβαίνει διότι δεν είχαν την ευκαιρία ποτέ να πάρουν την σωστή παιδεία.
Έτσι λοιπόν φιλικά Μάρκο θα σου έλεγα να μην τρως από το ίδιο σου το κοινό. Κάποια στιγμή η σάρκα θα τελειώσει και θα μείνει ο σκελετός του Δελφινάριου, κενός. Όπως θα έπρεπε να ήταν από την αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου