Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Σταρόβα, τι δουλειά είχες εσύ με τον Μπέο και με (αυτόν!) τον Αρναούτογλου;















































































































 http://harddog-sport.blogspot.gr/2014/10/blog-post_29.html


Από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν εκπλήσσεσαι που κάλεσε τον Αχιλλέα Μπέο στην εκπομπή του (υψηλής θεαματικότητας) και του περνούσε ασίστ για να σκοράρει στην επιχείρηση«είμαι αθώος» που εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Από τη Μαρία Μπεκατόρου δεν είχες μεγαλύτερες προσδοκίες απ’ το να χαμογελάει συγκαταβατικά, αμήχανα, με πλατύ χαμόγελο στο περιβεβλημένο από τα ξανθιά μαλλιά της πρόσωπο.

Ο Αρναούτγλου είναι αυτός που ξέρουμε. Η επιτομή της τηλεοπτικής ελαφρότητας, ο παρουσιαστής που ρίχνει τούρτα στο πρόσωπο της συμπαρουσιάστριάς του (για πλάκα!) και κάνει τηλεπαιχνίδι με μια αγελάδα που αφοδεύει στο τηλεοπτικό στούντιο! +/- Δείτε τη συνέχεια 


Η Μπεκατόρου είναι μια εξόχως συμπαθής φιγούρα, που δουλεύει σκληρά, αλλά ως δημοσιογράφος όταν έχει απέναντί της έναν άνθρωπο του διαμετρήματος (του όποιου διαμετρήματος) ενός Μπέου, το μόνο που καταφέρνει να τον ρωτήσει είναι για τα αδέσποτα του Βόλου – όπου και εκεί δείχνει ανενημέρωτη, ανέτοιμη, χωρίς επιχειρήματα και υποχωρητική μέχρι άτακτης φυγής στο πρώτο «ου» από τον απέναντι.


Αλλά εσύ, Δημήτρη Σταρόβα (που το έπαιζες με τη σιωπή σου αμέτοχοςΠροκόπης Παυλόπουλος), τι δουλειά έχεις σε αυτό το παρεάκι; 


Προφανώς, τη δουλειά τού πολυτεχνίτη επαγγελματία που είναι και μουσικός, και διασκεδαστής, και πρωταγωνιστής σε τηλεοπτικές διαφημίσεις, και συμπαρουσιαστής τηλεοπτικής εκπομπής, και παραγωγός  του κρατικού ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ραδιοφώνου όπως γινόταν παλιότερα με την ΕΡΑ! Δηλαδή έχεις τι δουλειά του κυρίου «Παντού μέσα» για να βγάζουμε με ιδρώτα το ψωμάκι μας. Και δεν σε πειράζει αν μια ΟΛΟΚΛΗΡΗ συνέντευξη δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας, ουσιαστικά, μονόλογος για θέματα που θα κρίνει η Δικαιοσύνη. Την οποία το βράδυ της Τρίτης αποδοκίμασε (και αυτήν) ο Μπέος δηλώνοντας «δεν έχω εμπιστοσύνη στη ελληνική Δικαιοσύνη» και «εμένα με έκρινε ο κόσμος του Βόλου, τι να πει ένας δικαστής;».

Όσο για τον Αρναούτογλου, αυτός έδωσε μαθήματα κόσμιας συμπεριφοράςκαι ευγένειας που πρέπει να έχει ο δημοσιογράφος απέναντι στους καλεσμένους του. Πώς; Απαντώντας στον εύλογο κατακλυσμό του τηλεφωνικού κέντρου του Αντένα ότι «δεν είναι σωστό να τον κατασπαράξω με τις ερωτήσεις μου» και αν πρέπει οπωσδήποτε να γίνει αυτό «ας πάει σε άλλον δημοσιογράφο».

Με αυτά και με τούτα ο Μπέος παρουσίασε σε χιλιάδες τηλεθεατές, με την ευκαιρία που του έδωσε ο Αρναούτογλου παραμονές δικαστικών εξελίξεων, το πρόσωπο του παντελώς αθώου, του καλού οικογενειάρχη, του θεοσεβούς πολίτη, φυσικά και τού συνετού φιλόζωου που έσκασε από τη στενοχώρια επειδή έχασε το σκυλάκι της οικογένειας, αλλά ευτυχώς (και εκεί έκανε θεαματικά τον σταυρό του) «σήμερα το πρωί το βρήκαμε».

Αφήσαμε για το τέλος την ερώτηση-καταπέλτη του Αρναούτογλου για το αν στήνονται παιχνίδια στο ποδόσφαιρο. Ανάλογα σκληρή, καθαρή, ευθεία, στακάτη και πειστική ήταν η απάντηση του Αχιλλέα: «Ό,τι γίνεται σε όλο τον κόσμο γίνεται και στην Ελλάδα».

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1: Ο Αρναούτογλου έριξε πάσα και για την ειρωνεία σχετικά με το ύψος μιας ενοχλητικής δημοσιογράφου, στην οποία ο Μπέος δώρισε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια για να «σταθεί το ύψος της». Και μετά ο τηλεαστέρας έσπευσε, δήθεν, να την προστατεύσει επειδή ήταν μια «κυρία που απουσίαζε», άρα έπρεπε να τη σεβαστούν. Κατάπτωση και φτηνή συμπεριφορά.   
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: Μην το ξεχάσω. Η Μπέος μίλησε και για «το σάπιο πολιτικό σύστημα».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου