Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Δεν αρμόζει οίκτος για τους ναζί.Μόνο χλευασμός και ξεφτίλισμα δίχως οίκτο

















 Θελξινόη ΒελβεντοΚοζανιτοπουλου

Το να ψυχιατρικοποιουμε την νεοναζιστικη ιδεολογια,
"πωπω τι πρεπει να τραβαγε το καημενο το κοριτσι στην παιδικη του ηλικια,ειναι διαταραγμενο με τετοιους γονεις που της ελαχαν" και τα ρεστα,της δινει αλλοθι αφενος, και αφετερου δεν εξηγει μα καθολου την αιτιολογια της ενταξης ενος ατομου στα ρατσιστικα κομματα.

Η παιδικη ηλικια ειναι στην συντριπτικη πλειοψηφια απο ασχημη εως πολυ δυσκολη,δεν καταληξαμε ομως ολοι οπαδοι του Χιτλερ.

Η ηθικολογικη νουθεσια "αφηστε το το καημενο κοριτσακι",ειναι τοσο αβασιμη,που αν την γενικευαμε θα διναμε αμνηστια απο το δυναστη στριμμενο προισταμενο μεχρι το Βαγγελη το Βενιζελο,γιατι και αυτος σιγουρα καποια ζορια τα εχει τραβηξει στη ζωη του,γκαραντι.



Ως επιστεγασμα να τονισω οτι η συμπονοια δεν βοηθαει κανεναν νεοναζι να αλλαξει ιδεολογια,-ισως μονο τον Εντουαρντ Νορτον στο Αmerican History X,και αυτον, αφου του εισηγαγαν καποια πολυ πειστικα επιχειρηματα στα οπισθια-για τον πολυ απλο λογο οτι ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.

Για να αλλαξει ενας ανθρωπος,δε θελω να σας ταραξω,αλλα πρεπει πρωτιστως να θελει ο ιδιος.Το να αντιτασσουμε στο μαχαιρια των ναζιστων την συμπαθεια και την κατανοηση για τα ψυχικα τους τραυματα,και την αδιαφορια μας στη συμπεριφορα τους,ειναι τοσο γελοιο και τοσο αχρηστο οσο το να τραβας με το ζορι την 80χρονη γιαγια σου με το Αλτσχαιμερ σε ταχυρρυθμα μαθηματα πολιτικης ιστοριας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου