Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Η καλοστημένη εκπομπή της Σπυροπούλου(;)- η αδιάφορη παρουσιάστρια και ο εξαιρετικός Λουδάρος Δεν μπορούσε να ολοκληρώσει μια πρόταση μόνη της-Της Αλέκας Νικόλα












 Αντώνης Λουδάρος: Μιλάει πρώτη φορά για τη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Χμμμμμ,έτσι εξηγείται.
Μεγάλος κατίναρος ο Λουδάρος
Παρεμπιπτόντως η Καραβάτου,ΔΕΝ ήταν έγγυος














Media

Έγκυος ξανά η Κατερινά Καραβάτου; Την «κάρφωσαν» ο Λουδάρος και η Σπυροπούλου!

29.06.2014 

 Καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο Αντώνης Λουδάρος ο οποίος φάνηκε να γνωρίζει πολλά αλλά να μην γνωρίζει πως δεν έπρεπε να τα αποκαλύψει. Ο λόγος για την εγκυμοσύνη της παρουσιάστριας της εκπομπής η οποία παρότι δεν έχει κάνει σχετικές δηλώσεις έχει επιτρέψει να ακούγονται διάφορα σχετικά κατά καιρούς χωρίς να τα διαψεύδει αλλά ούτε και να τα επιβεβαιώνει.




Ο ηθοποιός είπε συγκεκριμένα "Συγχαρητήρια έχω να σου πω..." , αμέσως ο Παύλος Σταματόπουλοςλέει "Για ποιο λόγο;" νομίζοντας ότι ο καλεσμένος απευθυνόταν σε αυτόν και η Σπυροπούλουσυμπληρώνει "Στην Κατερίνα το λέει". Αμέσως ο Παύλος χωρίς κανέναν ενδοιασμό της λέει "Είσαι έγκυος;" και η Κων/να κάνοντας την έκπληκτη λέει "Ωχ". Ο Αντώνης Λουδάρος της λέει "Δεν είναι ανακοινώσιμο;" λες και δεν κατάλαβε πως προφανώς δεν είναι ενώ η Καραβάτου παγωμένη λέει "Συγγνώμη..;" σαν να μην καταλαβαίνει τι γίνεται. "Άστο, λάθος της λέει" και η Καραβάτου μονολεκτικά και αμήχανα λέει "Μάλλον" θέλοντας να κλείσει την κουβέντα. Η Σπυροπούλου όμως επιμένει και του λέει "Για πες το..." παρότι βλέπει πως η συνεργάτιδα της δεν θέλει να πει περισσότερα.



Τουλάχιστον άκομψη η συμπεριφορά των συνεργατών της, όπως δείχνουν όλα, εγκυμονούσας Κατερίνας αφού σαν να μην έφτανε το ότι δεν βοήθησαν να αλλάξει το θέμα της κουβέντας όλο και πέταγαν σπόντες όπως Παύλος: "Παιδιά, αν είναι έγκυος η Κατερίνα και δεν το ξέρουμε εμείς είναι λόγος για να πλακωθούμε" και το χειρότερο Κωνσταντίνα: "Πότε θα το πεις;" λες και ήταν μόνες τους και δεν τους άκουγε κανείς!














Το Σάββατο το πρωί έκανε την πρεμιέρα της η εκπομπή «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», με κεντρική παρουσιάστρια την πολυδιαφημιζόμενη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Περιμέναμε όλοι, λοιπόν, να δούμε πως θα είναι αυτή η εκπομπή, για την οποία γίνεται λόγος συνέχεια τον τελευταίο καιρό καθώς και την Σπυροπούλου, στον νέο της ρόλο, που ήθελε τόσο πολύ, της κεντρικής παρουσιάστριας.
Η ίδια μας υποδέχτηκε υπερπαραγωγή μεν, ξυπόλυτη δε, σε ένα εξαιρετικό, ζεστό επίσης υπερπαραγωγή σκηνικό το οποίο έμοιαζε πολύ με σπίτι- βίλα και σίγουρα κόστισε πολλά στο κανάλι… Η πανάκριβη εκπομπή η αλήθεια είναι ότι ήταν καλοστημένη και με πλούσια θεματολογία όμως η «παγωμάρα» της κεντρικής παρουσιάστριας, την έκαναν να χάνει πόντους.
Untitled.jpg
Ακόμη και αν στο αυτί της, έχει την πολύ έμπειρη Ζήνα Κουτσελίνη, η ίδια δεν μπόρεσε μόνη της να ολοκληρώσει δυο προτάσεις… Ενδεικτικό ήταν πως ακόμα και όταν έλεγε στους τηλεθεατές το δώρο που έπρεπε να διεκδικήσουν από την εκπομπή… ζήτησε την βοήθεια του Παύλου Σταματόπουλου. 
Αν δεν ήταν στο πλάι της ο Σταματόπουλος, ο οποίος έφερε και γάντια του μποξ, η παρουσιάστρια θα άφηνε τα λόγια της… μισά!
Εκείνη αδιάφορη, κλασική ξανθιά παρουσιάστρια, χόρευε και χαμογελούσε συνέχεια, προσπαθώντας να αποδείξει για ακόμη μια φορά πόσο απλό κορίτσι είναι… Πάντως αν δεν ήταν και ο Αντώνης Λουδάρος, ο οποίος αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της εκπομπής, η αλήθεια είναι ότι θα βαριόμασταν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου