Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Πρώτα η Σκωτία, μετά η Θράκη-ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΑΝΔΡΑΝΙΣΤΑΚΗ


 



























 


 Ο Τράγκας τα λέει κάθε πρωί έξω απ' τα δόντια: 
Αν ανεξαρτητοποιηθεί η Σκωτία, θα ενισχυθούν οι αποσχιστικές τάσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη κι εμείς θα κινδυνεύσουμε να χάσουμε την Θράκη μας, ίσως και άλλα κομμάτια της Βορείου Ελλάδος, που συνορεύουν με προαιώνιους εχθρούς του ελληνισμού.

 Ταυτοχρόνως, η παρατεταμένη κρίση στη Μέση Ανατολή και στην ευρύτερη περιοχή θα δώσει την ευκαιρία στον Ερντογάν να στείλει τουρκικά στρατεύματα στα νησιά του Αιγαίου, οπότε θα τα χάσουμε κι αυτά, όπως χάσαμε τη μισή Κύπρο το 1974. 

Ο μόνος τρόπος για να αποφευχθεί ο διαμελισμός της πατρίδας, συμπεραίνει ο Γιώργαρος της Δεξιάς, είναι να μην γίνουν πρόωρες εκλογές, 
να σταματήσουν οι διχόνοιες και να φτιαχτεί ένα ισχυρό κεντροδεξιό μέτωπο υπό τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο.
Ώπα της ο Τράγκας, έγινε στα γεράματα διεθνολόγος. 
Μωρέ άμα έχεις σε λίγες μέρες δίκη για ανακριβές πόθεν έσχες, 
όταν σε ερευνά η 16η ειδική ανακρίτρια για κακουργηματική απόκρυψη περιουσιακών στοιχείων που ξεπερνούν τα 10 εκατ. ευρώ, 
όταν φιγουράρεις φαρδύς- πλατύς στη λίστα Λαγκάρντ, 
και διεθνολόγος γίνεσαι και συνταγματολόγος και σεισμολόγος και ερπετολόγος. 
Μπαίνουν μέσα σου τα πνεύματα του βουνού και αρχίζεις να λαλείς τη γλώσσα της αληθείας, η οποία ταυτίζεται με τη γλώσσα των κυβερνώντων, μόνο που εσύ είσαι παιδί λαϊκό και τα λες τσεκουράτα.
Όλα θα τα επικαλεστεί το καθεστώς, μέχρι και για απώλεια εδαφών θα μιλήσουν οι αδίστακτοι. Αρχικώς για να αποφύγουν τις εκλογές κι αν δεν τα καταφέρουν, για να αποφύγουν τη συντριβή στις εκλογές. Άμα δεν έχεις να δώσεις στον λαό ψωμί, του δίνεις φόβο και ανασφάλεια. 
Όταν οι εκπτώσεις του ΕΝΦΙΑ αποδεικνύονται μαϊμούδες, πρέπει να βάλεις τα πρωινά σου μαντρόσκυλα να γαβγίσουν για τη Θράκη, μπας και καλυφθούν οι οιμωγές από την παραλαβή των εκκαθαριστικών. 
Να γαβγίσουν τα μαντρόσκυλα πρωί- πρωί, για να μην ακουστεί ο αποτρόπαιος θόρυβος από το πετσόκομμα των παροχών του ΕΟΠΥΥ. Τα μαντρόσκυλα που πουλάνε από τις εκπομπές τους ιδιωτικά συμβόλαια υγείας.
Ο εθνικισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων και οι δικοί μας απατεώνες είναι οι χειρότεροι όλων. 
Για να σώσουν τα τομάρια τους θα κάνουν σημαία την εθνική ανεξαρτησία, που κινδυνεύει, δήθεν, από την πολιτική αστάθεια. 
Μιλούν για εθνική ανεξαρτησία την ημέρα που ο Γιοακίμ Φούχτελ, ο Γερμανός υπουργός που ασχολείται με την Ελλάδα, έστειλε στους δήμους και τις περιφέρειες οκτασέλιδο έντυπο φακελώματος. Παρακάμπτοντας το υπουργείο Εσωτερικών, ο κ. Φούχτελ ζητεί από τους ΟΤΑ στοιχεία για την περιοχή και τους κατοίκους, για τους εργαζόμενους και τις υποδομές, για την παιδεία, την υγεία, τις μεταφορές.
Ο Φούχτελ φακελώνει τους δήμους κι ο φωνακλάς πολιτικός προϊστάμενος, ο κορδωμένος υπουργός Ντινόπουλος, παραμένει πιο σιωπηλός κι από τα τηγανητά ψάρια. 
Κρατάει δυνάμεις για να φωνάξει «Όχι!», όταν θα έρθει η ώρα να μας πάρουν τη Θράκη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου