Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Γεια σου φασίστα, Σαμαρά. Του Σπύρου Γουδέβενου
















 





Όταν χθες το βράδυ διέρρευσε η είδηση ότι πίσω από τις παραιτήσεις στην ΝΕΡΙΤ, σε αυτό το υπόλειμμα Δημόσιας Τηλεόρασης που εκπέμπει, κρύβεται η εντολή του Μεγάρου Μαξίμου να κοπεί η ζωντανή αναμετάδοση της αυριανής ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στην ΔΕΘ, χαμογέλασα…. «Τι ηλίθιοι» σκέφτηκα… «Εκτέθηκαν, αλλά αύριο θα το μαζέψουν».
Τελικά σήμερα όχι μόνο δεν το μάζεψαν και επέμειναν στην χουντικής εμπνεύσεως λογοκρισία, αλλά εκτέθηκαν βάζοντας την Σοφία Βούλτεψη να μας εξηγήσει τον λόγο (μόνο η ΝΕΡΙΤ θα έπρεπε να το εξηγήσει, αν ήταν ανεξάρτητη-λέμε τώρα-). 
Η Σοφία Βουλτέψη μας είπε, ότι επειδή ο Αντώνης Σαμαράς δεν άντεχε δεύτερη παρουσία στην ΔΕΘ και δεν έκανε συνέντευξη Τύπου (με τον φόβο ότι θα του κάνουν ερωτήσεις και από άλλα μέσα εκτός των Mega, Ant1, Βήματος κτλ), δεν δικαιούται και ο Αλέξης Τσίπρας δεύτερης δημόσιας παρουσίας όπως έχει καθιερωθεί τόσα χρόνια με πρωθυπουργό και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης..
Ο Αντώνης Σαμαράς σε μία φασιστικής  εμπνεύσεως απόφαση  συμπεριφέρθηκε ως άλλος Γιώργος Παπαδόπουλος και ρίχνει μαύρο στον πολιτικό του αντίπαλο, από Δημόσια συχνότητα. Ο πρωθυπουργός και η συμμορία του, για  άλλη μία φορά συμπεριφέρονται ως ιδιοκτήτες της δημόσιας περιουσίας, εξυπηρετώντας τα φτηνά της, μικροπολιτικά της συμφέροντα. Όμως εκτίθονται…..
Την ίδια ώρα, παρά τις διαβεβαιώσεις Σαμαρά ότι θα βρει τους 180 βουλευτές, είναι φανερό ότι ο πρωθυπουργός βλέπει εκλογές, και τρέμει την ανακοίνωση του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ την ίδια ώρα που η κυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, συνεχίζουν να ασελγούν στις τσέπες ενώ ήδη εξαθλιωμένου λαού
Η ελπίδα που φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι εντελώς  στο αντίπαλο στρατόπεδο της συνεχούς εξαθλίωσης και της μαυρίλας που φέρνουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Ο Αντώνης Σαμαράς, θα πει σε γνωστή εφημερίδα την Κυριακή, ότι αποκλείει τις πρόωρες εκλογές, αλλά αν το εννοούσε δεν θα τον ενοχλούσαν σφόδρα οι εξαγγελίες  του Αλέξη Τσίπρα. Αν ο Αντώνης Σαμαράς δεν φοβόταν ότι αυτές οι εξαγγελίες θα είναι χρονικά κοντά στις εθνικές εκλογές, δεν θα έδινε την φασιστική εντολή της λογοκρισίας. Με λίγα λόγια, ο Σαμαράς επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι οι εκλογές έρχονται….
Είναι πανικόβλητος ο πρωθυπουργός. Ακόμα και φίλιες δημοσκοπικές εταιρίες που τον Μάιο  έβγαζαν τον ΣΥΡΙΖΑ μόλις μία μονάδα μπροστά αντί των 4 που ήταν το πραγματικό αποτέλεσμα, σήμερα  βγάζουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρώτο με διαφορές  2,5-3%....
Οι μη φιλικές εταιρίες βέβαια που έπεσαν μέσα και τον Μάιο μιλάνε για 7-8% διαφορά! Με τον ΕΝΦΙΑ να αρχίζει να εισπράττεται από το τέλος του μήνα μέχρι τον Φλεβάρη, και την τρόικα να έρχεται να απαιτήσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ κατασχέσεις , απελευθέρωση των απολύσεων, μείωση συντάξεων, το κλίμα όχι μόνο δεν θα βελτιωθεί για τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά μάλλον θα επιδεινωθεί!
Το κακό για τον Ελληνικό λαό, είναι ότι η φασιστική πρακτική Σαμαρά να φιμώσει τον Αλέξη Τσίπρα δείχνει ότι η προοπτική της απώλειας της εξουσίας, φτάνει τον Αντώνη Σαμαρά να συμπεριφέρεται πέρα από τα όρια της λογικής, αφού εξέθεσε τον πανικό του στην ελληνική κοινωνία.. Και ένας παράφρονας φασίστας είναι πιθανό να μην διστάσει να προβεί σε πιο ακραίες ενέργειες στο άμεσο μέλλον, για να υπερασπιστεί την καρέκλα του!
Ας είμαστε σε εγρήγορση! 




1 σχόλιο:

  1. Δεν υπάρχει σκεπτόμενος πολίτης που να μην αντιλαμβάνεται πως η όλη προπαγανδιστική καταιγίδα της κυβέρνησης απηχεί τις κατευθυντήριες που εκπορεύονται απευθείας από το σκληροπυρηνικό ευρωγερμανικό "Διευθυντήριο" και επιβάλλονται με κάθε τρόπο και μέσο.
    Εκτός, όμως, από τα γνωστά και ανυπόληπτα καθεστωτικά ΜΜΕ, που δεν έχουν πια απήχηση στους πολίτες (παρά τις πανάκριβες προσφορές), επιχειρείται πλέον η "διείσδυση" μέσω των δήθεν "αντιμνημονιακών" ΜΜΕ, με αισχρή εκμετάλλευση των εθνικών θεμάτων και τη γνωστή πατριδοκαπηλία, στην οποία ανέκαθεν ειδικευόταν η ελληνική δεξιά.
    Έτσι, την ημέρα της παρουσίας του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ, βγαίνει - με τεράστια διαφημιστική καμπάνια - η Real News (η οποία είναι βέβαιο ότι χρηματοδοτείται από τα τρωκτικά των κυβερνητικών υπογείων) με συνέντευξη Σαμαρά και αφιέρωμα στην καταστροφή της Σμύρνης, σε μια κατάπτυστη απόπειρα διέγερσης του θυμικού των Ελλήνων, μήπως και καταφέρει, επιτέλους να διοχετεύσει αποτελεσματικά τη σαμαροβενιζελική προπαγάνδα μέσω της ad hoc εθνικής ευαισθητοποίησης.
    Ντροπή, την ημέρα που οι Τούρκοι έκαψαν και ισοπέδωσαν τη Σμύρνη, να προβάλλεται ο ανθέλληνας δούλος των ανέκαθεν φιλότουρκων Γερμανών και να πουλάει κουτσαβάκικο "πατριωτισμό" του αισχίστου είδους!



    ΑπάντησηΔιαγραφή