Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Ο "902" έγινε το κανάλι του Αντώνη και του Τρύφωνα Σαμαρά.Του Γ.Ανανδρανιστάκη






































http://alterthess.gr/content/o-902-egine-kanali-toy-antoni-kai-toy-tryfona-samaratoy-ganandranistaki?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Ιδού το πρόγραμμα του καναλιού «E»: Κουτσομπολίστικη εκπομπή με τη Χριστίνα Λαμπίρη, κουτσομπολίστικη εκπομπή με την Ελεονώρα Μελέτη, κουτσομπολίστικη εκπομπή με την Κατερίνα Καραβάτου, κουτσομπολίστικη εκπομπή με τον Θανάση Πάτρα, κουτσομπολίστικη εκπομπή με τον Μένιο Φουρθιώτη (πρώην μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου), κουτσομπολίστικη εκπομπή με τον κομμωτή Τρύφωνα Σαμαρά. Έχει και δελτίο ειδήσεων το «Ε». Το εκφωνεί η Λίνα Κλείτου, υποψήφια στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της Ντόρας και κόρη του πρώην υπουργού της Ν.Δ. Νίκου Κλείτου. Σχολιαστής του δελτίου είναι ο Γιώργος Τράγκας.

Στα κενά διαστήματα μεταξύ των εκπομπών προβάλλεται τηλεπαιχνίδι, στο οποίο κερδίζεις 500 ευρώ, αρκεί να απαντήσεις σε ερωτήσεις του στιλ: «Συμπληρώστε τη φράση 'Πάπας της Ρώ...'». «Πάπας της Ρώδου!». «Είστε πολύ κοντά, κύριέ μου! Πηδήξτε την ηπειρωτική Ελλάδα και θα το βρείτε». «Μήπως είναι Πάπας της Ρόδας Τσάντας και Κοπάνας;». «Του ένα ή του δύο;»

Και τι μας νοιάζει εμάς το πρόγραμμα του κάθε ρημαδοκάναλου; 
Μας νοιάζει και μας κόφτει, διότι το «Ε» είναι ο πρώην «902 TV», που πουλήθηκε από την ηγεσία του ΚΚΕ - έναντι 3,7 εκατομμυρίων, παρακαλώ- στην κυπριακή offshore Α Horizon Media LTD, με μοναδικό μέτοχο την Nalotia Venture LTD, των Βρετανικών Παρθένων Νήσων. Ιδιοκτήτης τη offshore είναι ο άραβας Dr Hamvi, πραγματικός ιδιοκτήτης του καναλιού, ωστόσο, είναι ο Βρυώνης, που έχει και το EXTRA. 
Ο Φίλιππος Βρυώνης, ο στενός πολιτικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά, που τον είχε πάρει μαζί του στο Κατάρ, παρόλο που ο εν λόγω χρωστούσε αρκετά εκατομμύρια ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο.

Για 3,7 εκατομμύρια ευρώ η συχνότητα του 902 κατάντησε ένα δεξιό κουτσομπολοκάναλο. Έγινε το κανάλι του Αντώνη και του Τρύφωνα Σαμαρά, όλη μέρα αποβλάκωση και τυχερά παιχνίδια και το απόγευμα ενημέρωση από τα γαλάζια παιδιά και τον Τράγκα, που έχει γίνει το μαντρόσκυλο του καθεστώτος. Κατάντησε δεξιό κουτσομπολοκάναλο η συχνότητα που είχε παραχωρηθεί δωρεάν από το Δημόσιο στο ΚΚΕ για να προβάλλει τις απόψεις ενός κομμουνιστικού κόμματος και όχι για να μοστράρει το εγχώριο και διεθνές κατιναριό.

Και τι άλλο θα μπορούσε να γίνει ο χρεωκοπημένος 902, που δεν είχε να καλύψει ούτε καν τις αποζημιώσεις των εργαζομένων του; Θα μπορούσε να γίνει κανάλι της Αριστεράς, όχι κανάλι κομματικό, κανάλι αντικαθεστωτικό, που θα το λειτουργούσαν οι εργαζόμενοι του 902, οι απολυμένοι της ΕΡΤ κ.ο.κ και θα κάλυπτε το τεράστιο κενό ενημέρωσης που αφήνει η προπαγάνδα των ιδιωτικών διαύλων και της ΝΕΡΙΤ. Το είχαν προτείνει κόμματα και φορείς, αλλά η ηγεσία του ΚΚΕ είπε όχι βροντερό. Προτίμησε να δώσει το κανάλι στον Βρυώνη, παρά να το αφήσει σε πέσει στα χέρια του ταξικού εχθρού.

Καλύτερα η Λαμπίρη, η Μελέτη και η Κλείτου, παρά οι λογής οπορτουνιστές που φοράνε προβιά λύκου. Άσε που με 3,7 εκατομμύρια μετρητά οι προαναφερθείσες μοιάζουν πούρες κομμουνίστριες, βγαλμένες μέσα από το «Πώς δενόταν το ατσάλι» και το «Θωρηκτό Ποτέμκιν».

*Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Η Αυγή"

5 σχόλια:

  1. Χυδαιο κειμενο απο μια χυδαια εφημεριδα. Δεν γνωριζει λετε τι πουλησε το ΚΚΕ ε;; Μηπως τη συχνοτητα;;; ε;;; Η ΕΡΤ εχει συχνοτητα, αλλα ποσως μας ενδιαφερει ετσι;;;Για ποιους εργαζομενους του 902 μιαλει η καλη μας εμετικη ΑΥΓΗ;;; Για αυτους που το ΚΚΕ χρωστουσε και τους ξεχρεωσε μεχρι τελευταιας δραχμης;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χυδαίος είναι αυτός που βρίζει όσους του κάνουν κριτική.
    Καλύτερα απο τις ύβρεις θα ήταν να απαντήσει το ΚΚΕ γιατί πούλησε δημόσιο αγαθό όπως η συχνότητα του 902 και που του είχε παραχωρηθεί δωρεάν και μάλιστα κρυπτόμενο πίσω απο οffshore.
    Δεν πιστεύει κανείς πως τα 3.7 εκατομ.ευρώ που εισέπραξε ήταν για ένα απαρχειωμένο στούντιο και μερικά σάπια βανάκια.Δεν τρελλάθηκε ο αγοραστής να πετάξει τόσα λεφτά για σαπάκια.Την δυσεύρετη συχνότητα ακριβοπλήρωσε ο αγοραστής.Εξάλλου το ΚΚΕ υποχρέωσε τον αγοραστή να συμφωνήσει σε ρήτρα 5!!!!! εκατομ.ευρώ σε περίπτωση που η συχνότητα πωληθει σε πολιτικό φορέα.Αν δεν είχε πωλήσει την συχνότητα το ΚΚΕ,αλλά μόνο τα σάπια Βαν,δεν υπήρχε κανείς λόγος να βάζει ρήτρες .Ο μόνος πολιτικός φορέας που δεν διαθέτει κανάλι είναι φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ,όταν ακόμα και ο τελευταίος πολιτικάντης στυλ Καρατζαφέρη και ΣΙΑ έχει τον δικό του σταθμό.Αυτό πόναγε το ΚΚΕ.Να μην πάρει τον σταθμό ο θανάσιμος εχθρός του,και τα υπόλοιπα είναι μπούρδες για τους κνίτες.
    Ετσι το ΚΚΕ με την αμέριστη βοήθεια υπουργών της κυβέρνησης,πέτυχε τον σκοπό του,που ήταν να μην μείνει ο σταθμός στην Αριστερά που δικαιωματικά ανήκε,αλλά να περάσει στους φίλους του Σαμαρά.
    Την ΕΡΤ μάλλον την ανακάτεψες λόγω της μισαλοδοξίας και σύγχυσης στην οποία βρίσκεσαι.
    Η ΕΡΤ σαν δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας,δεν μπορεί να συγκριθεί με τις ιδιωτικές εταιρείες ενημέρωσης που κατέχουν προσωρινές άδειες εκπομπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τί λες ρε παιδί μου; Έβαλε τέτοια ρήτρα το ΚΚΕ; Και έχει μια τέτοια ρήτρα νομική ισχύ;

      ΥΓ: Αν διάβαζες όλα τα δημοσιεύματα ΚΑΤΑ του ΚΚΕ, θα ήξερες ότι η ρήτρα ήταν για τη μεταπώληση της Ραδιοτηλεοπτικής ΑΕ. Επομένως, είτε δεν τα διάβασες, είτε είσαι ένας κοινός ψεύτης-συκοφάντης.

      ΥΓ2: Ο Ραδιοτηλεοπτική δεν ανήκε στην "Αριστερά" (γενικά και αόριστα), αλλά στο ΚΚΕ. Να σου θυμίσω ότι τα ελλειμμάτα του επί 20+ χρόνια καλύπτονταν αποκλειστικά από το ΚΚΕ και τις εισφορές μελών και φίλων. Η Αριστερά δεν είχε δώσει δεκάρα τσακιστή.
      Όπως ο ραδιοσταθμός "στο Κόκκινο" ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ και τα ελλείμματα του καλύπτονται από το ΣΥΡΙΖΑ... Όταν βέβαια το θυμάται...

      Διαγραφή
  3. "Καλύτερα η Λαμπίρη, η Μελέτη και η Κλείτου, παρά οι λογής οπορτουνιστές που φοράνε προβιά λύκου."

    Ο (άθλιος) δημοσιολόγος μπορεί να ειρωνεύεται, αλλά εγώ συμφωνώ με τη φράση: Χίλιες φορές τα καρακατσουλιά παρά τα καρακατσουλιά που υποδύονται τους αριστερούς. Τουλάχιστον όταν βλέπω τα καρακατσουλιά αλλάζω κατ'ευθείαν κανάλι. Αν όμως έβλεπα τα καρακατσούλια που υποδύονται τους αριστερούς δε θα προλάβαινα να αλλάξω κανάλι, γιατί θα έτρεχα στην τουαλέτα για να ξεράσω.

    ΥΓ: Στο συγκεκριμένο κανάλι έχουν στασίδι οι βολευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Φαίνεται ότι πλέον ταιριάζουν με το περιβάλλον... Ίσως και η νέα ιδιοκτησία να είναι πιο "φιλική" προς το ΣΥΡΙΖΑ, από ό,τι η παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχεις άδικο.
    Ολη η ιστορία ήταν μια σκευωρία του Συριζα σε συνεργασία με το ΕΣΡ και την κυβέρνηση για να εκθέσουν το τιμημένο.Να του πάρουν τον 902 που πλήρωσε ένα σκασμό λεφτά να τον αγοράσει,να τον κάνει νοικοκυραίο με χριστιανικές αρχές,χωρίς ομοφυλόφιλους σύμφωνα συμβίωσης και άλλες μαλακίες οπορτουνιστικές.
    Αφού ο Συριζα και οι άλλοι Αριστεροί δεν είχαν παρουσία στον 902,σκέφτηκαν την λύση της off shore.Καλύτερα σου λέει να πουληθεί και να δείχνει ξέκωλα,που τα παρακολουθεί και ο Λαφαζάνης,παρά να δείχνει ολημερίς τηλεπωλήσεις για τηγάνια και παντόφλες που ήταν μεταμφιεσμένα σε πρόβατα για να κρύψουν τα δόντια του λύκου.Ασε που ο Λαφαζάνης ξερνάει με τις παντόφλες και τα τηγάνια ,και αγαπάει τους λύκους.
    Λένε πως τα προξενιά τα έκανε ο Τράγκας που είναι κρυφοσυριζαίος .Του έταξε η Δούρου μίζα αν κατάφερνε να αφαιρέσει το κανάλι απο το τιμημένο.Τελικά συμφώνησαν μαζί με την μίζα να του δώσει ο Συριζα και εκπομπή στο κανάλι για να παρουσιάζει χρυσαυγίτες.Στο σημείο αυτό ο Τράγκας απαίτησε να μπούν ρήτρες σε περίπτωση που του απαγόρευαν να παρουσιάζει τους κολλητούς του.
    Οι χρυσαβγίτες είναι πιο σοβαροί απο τα καρακατσουλιά,και δεν μπορούσε ο Τράγκας να το ρισκάρει.
    Αλλωστε ο 902 έπρεπε να κρατήσει την σοβαρότητα που είχε και πρίν το ξεπούλημα στους Συριζαίους.
    Οι κακιές γλώσσες λένε πως ο Συριζα αγόρασε τον 902 μέσω της off shore για να δείξει τους γάμους της Κωνσταντοπούλου σε πανελλήνια μετάδοση.Αλλά μην τις πιστεύετε.Διαδόσεις των ανταγωνιστών του Σύριζα είναι.Αλλοι λένε πως τον αγόρασε για να δείξει τον Τσίπρα απο την ΔΕΘ αφού τον έκοψε η ΝΕΡΙΤ. Κάτι άλλοι λένε για να τον δείξει με τον Πάπα όταν έπαιρνε την ευλογία απο τον Ποντίφηκα. Οτι θέλει ο καθένας λέει.Δεν ξέρεις τι να πιστέψεις τελικά.Βρήκε που λές ο Συριζα το τιμημένο σε δύσκολη οικονομική θέση και με τους εργαζόμενους απλήρωτους,και ο εκβιασμός πέτυχε.
    Ατιμα ποσοστά που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις στα τάρταρα!
    Ευτυχώς να λές που το τιμημένο είχε απολύσει κάμποσους απο την Τυποεκδοτική και το Ριζοσπάστη,και έτσι δεν χρειάστηκε να αποζημιώσει και αυτούς με τα λεφτά του ξεπουλήματος.
    Αλλά τι περιμένεις απο Συριζαίους οπορτουνιστές φίλε μου?
    Σαράντα χρόνια στην εξουσία και κοίτα πως μας κατάντησαν.Αντε να τους διώξουμε να φέρουμε κανά Σαμαρά μήπως δούμε μια άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή