Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Ταρατατάαααα….Εθνικόν Προσκλητήριον!






Eδώ η ενθουσιώδης υποδοχή των αναγνωστών και ακροατών του Γεώργιου Τράγκα,στην κωλοτούμπα του.



Προς τι, αγαπητοί φίλοι, η έκπληξη και η ταραχή; 
Γιατί η αναστάτωση και ο κουρνιαχτός; 
Γέμισαν οι «τοίχοι» και τα «μπαλκόνια» στο διαδίκτυο, από σχόλια για την «κωλοτούμπα» του παρα-κρατικού.
Όχι πως διαφωνώ με τα σχόλια. Σας βεβαιώ καθόλου!

Μόνο που στην πραγματικότητα δεν υπήρξε καμιά κωλοτούμπα ή για να το πω καλύτερα, ήταν η πολλοστή κωλοτούμπα του παρα-κρατικού στην πενηντάχρονη καριέρα του, άρα κωλοτούμπα επαναλαμβανόμενη δεν είναι….Κωλοτούμπα!!

Είναι σχολή άσκησης δημοσιογραφίας ή πιο σωστά παρα-δημοσιογραφίας, που δεν πρέπει να ξεχνάμε πως εξυπηρέτησε τα μέγιστα τους σκοπούς των μεγάλων αφεντικών και των πολιτικών τους εκπροσώπων, κατά την τελευταία τριακονταετία και μεγάλωσε τερατωδώς τις περιουσίες αυτών που την άσκησαν!

Είναι αλήθεια πως αυτή τη φορά, ο Γιώργος Τράγκας άργησε να την κάνει και ίσως γι’ αυτό το λόγο πολλοί φίλοι να ξεχάστηκαν.

Έριξε όμως πολλές προειδοποιητικές βολές και προϊδέασε! 
Αρκετές μάλιστα απ’ αυτές δεν ήταν απλά προειδοποιητικές,
 αλλά είχαν και θύματα!

Ας έρθουμε λοιπόν στο «σήμερα». 
Τι θέλατε να κάνει ο Γιώργος, παιδιά;

Τόσο καιρό βαράει Εθνικόν Προσκλητήριον, ο Αντωνάκης.
 Κάθε πρωί με την σάλπιγγα ξυπνάμε, που καλεί σε εγρήγορση και Εθνική ανάταση, για την προάσπιση των Ιερών και των Οσίων του Έθνους!
Των κλεμμένων και των ξεπουλημένων δηλαδή, των κάθε λογής λιστών και ληστών, της Εθνικής αμνησίας, της γενοκτονίας και της παραχάραξης της ιστορίας!
Του φασισμού, του εγκλήματος και του αντικομμουνισμού!

Τι να κάνει δηλαδή ο άνθρωπος;
 Στα πιο σκοτεινά και ανήλιαγα σχολειά  της Εθνικοφροσύνης σπούδασε και γαλουχήθηκε με τα ιδεώδη των ιδιοκτητών αυτού του τόπου.

Μην ακούτε που εδώ και χρόνια καταφέρεται εναντίον κάποιων οικογενειών και νομίζετε πως τα έχει με το «σύστημα»!
Είναι προσωπικό το θέμα κι έχει να κάνει με τη μοιρασιά της πίτας!

Είναι ο ίδιος λόγος για τον οποίο τα βάζει με τις εκάστοτε ηγεσίες της ΝΔ, που θεωρεί πως τον έχουν αδικήσει και δεν του έχουν αποδώσει τα εύσημα που του αξίζουν, για την πεντηκονταετή του προσφορά στην Εθνική Παράταξη!

Οι καιροί όμως είναι δύσκολοι και δεν μπορεί να βάζει τα προσωπικά του, πάνω από τα Ιερά και τα Όσια που λέγαμε προηγουμένως!

Ποια Μνημόνια τώρα και πράσινα άλογα; 
Εδώ κινδυνεύει η Πατρίς!
Κινδυνεύει η «καθεστηκυία τάξις»!!
 Η γνωστή ξεπουλημένη πατρίδα και η γνωστή τάξη των δωσίλογων, των οποίων εκλεκτό μέλος, από πάντα  ήταν!!

Δεν είναι όμως ο μόνος που καλείται να παραταχθεί και να συμπαραταχθεί. Όλοι νοιώθουν την ίδια ανάγκη. Από δω και από εκεί!
Γιατί δεν είναι μόνο τα τέκνα των διάφορων υποομάδων της Δεξιάς, που το έπαιζαν αντιμνημονιακοί και πατριώτες!

Είναι και οι άλλοι, που αγωνίστηκαν σκληρά για την επιβολή του Ολοκληρωτισμού των Μνημονίων και τώρα κρίνουν, πάντα για το προσωπικό τους συμφέρον, πως πρέπει ν’ αλλάξουν όχθη και γλυκοκοιτάζουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ!

Έτσι ή αλλιώς, αυτό που φαίνεται είναι πως η τελική[;] μάχη που πλησιάζει θα είναι μετωπική και οι περισσότεροι ενδιάμεσοι θα εξαφανιστούν!

Λίγο όμως με απασχολεί το Μέτωπο της αντίδρασης, γιατί είναι αλλονών οικόπεδο! Με απασχολεί μόνο η δική μας όχθη και το δικό μας Μέτωπο, που δυστυχώς μόνο με όρους Μετώπου δεν συγκροτείται, πράγμα ιδιαίτερα ανησυχητικό!

Θα έχουμε πολλά να πούμε πάνω σ’ αυτό, στο επόμενο διάστημα.

2 σχόλια:

  1. α ρε ντριγκι-τραγκα σε πηρανε χαμπαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ και αρκετό καιρό περιμένω την προοδευτική αποκάλυψη του αισχρού ρόλου που - ομολογουμένως με μεγάλη επιτυχία - έχουν εξ' αρχής αναλάβει τα κρυφομνημονιακά ΜΜΕ Real FM, Real News, E Channel κλπ. Είναι πλέον προκλητικά εμφανής (τουλάχιστον σε όσους δεν ασχολούνται με τον κροκόδειλο της Κρήτης ή τις glam μουτσούνες της Μυκόνου) η ύπουλη προσπάθεια που όλοι αυτοί καταβάλλουν με στόχο τη συστηματική υπονόμευση οποιουδήποτε αντιτίθεται στα συμφέροντα των κυβερνώντων-δανειστών-τραπεζών-ολιγαρχών-λαμογιών. Η μεθοδευμένη στελέχωση του σταθμού με γνωστά μπουμπούκια (με "ένδοξο παρελθόν") αποσκοπεί ακριβώς στην αλλαγή των συσχετισμών, έτσι ώστε να διευκολυνθεί η φιλοκυβερνητική στροφή του εν όψει των κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων που αναμένονται.
    Οι ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, καθώς και όλα τα αντιμνημονιακά κινήματα πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή όχι μόνο απέναντι σε όσους ευθέως θα τους πολεμήσουν, αλλά - κυρίως - σε όσους θα επιχειρήσουν να τους "αγκαλιάσουν" με δήθεν εθνοσωτήρια ενωτικά κηρύγματα. Και, επιτέλους, να προσπαθήσουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή