Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Γαλανόλευκα δεξιά βοθρολύμματα. Τίγκα στα αναβολικά ο εθνικοπατριωτικός/δεξιός/ναζι βόθρος του Αριστοτέλη και του Πλάτωνα.

















 Η δολοφονία των ναζί στην Καλαμάτα άνοιξε κατάφατσα για άλλη μία φορά το εγκληματικό πεδίο των γαλανόλευκων εθνικοπατριωτών, δεξιών ναζιστών που λυμαίνονται αυτή την έρμη χώρα. 


Αγκυλωτοί ναζιστικοί σταυροί, και μαφιόζικα σύμβολα της αλλοδαπής, ανακατεμένα με βόθρα αναβολικά και μπόλικα κιλά στη μπάρα της δεξιάς, 
δηθενιές και εθνικοπατριωτισμός των τιποτάδων που ψηφίζουν τα μνημόνια του ξεπουλήματος της “πατρίδας”, σωρηδόν. 

Έλληνες στρατιωτικοί με αγκυλωτούς σταυρούς για παράσημα , τα απότοκα των γερμανών ναζιστών της ελληνικής κατοχής 
Η υποτέλεια και η δουλικότητα των πατριωτών είναι παρομιώδης, αλλά κυρίως ο εθνικοπατριωτισμός των δεξιών/ναζιστών είναι εξαιρετικά πυώδης . 

Τόσο η υπόθεση της δολοφονίας των ναζί Καλαματιανών, πιθανότατα από ομοϊδεάτες συναίλλινες πατριώτες όσο και η εξέλιξη της διαλεύκανσης της πολιτικής δολοφονίας του αγωνιστή Παύλου Φύσσα ήταν ικανές υποθέσεις να αποχαρακτηρίσουν σε όλο τον κόσμο τα βάθρα χαρακτηριστικά των απανταχού δεξιών πατριωτών από τη ΝΔ έως τα ναζιστικά σκουπίδια. 

Βοηθώντας και οι ίδιοι,  που ρουφιάνευαν ο ένας τον άλλο με τρομερή ευκολία , έχουν φωταγωγηθεί σχέσεις με επιχειρηματίες και μεγαλοπολιτικούς της ΝΔ(πχ Μπαλτάκος), 
σχέσεις με την αστυνομία, το στρατό , τον υπόκοσμο, τις παραλρατικές υπηρεσίες ξένων χωρών (πχ ΗΠΑ, Ρωσία κλπ) κλπ. 
Έτσι και εδώ, η πυώδης κατάσταση ανέβηκε απο τους υπονόμους της κοινωνίας στο φώς  ..

Ένα σύστημα υποκόσμου από τους στάβλους των αστικών κομμάτων (ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΧΑ κλπ) έως τους μηχανισμούς του Κράτους(δικαστές, αστυνομία, στρατός) και του Κεφαλαίου (εφοπληστές, τραπεζίτες, μεγαλοδικηγόρους, βαποράκια των ΜΜΕ κλπ). 

Δολοφόνοι,
 δουλειές με ναρκωτικά, πορνεία, νταραβέρια με μαγαζιά της νύχτας, ρουφιάνοι της αστυνομίας, αγκυλωτοί γερμανοτσολιάδες καραβανάδες του ελληνικού στρατού , δεξιοί πολιτικοί που θα πούλαγαν και τη μάνα τους όχι μόνο την Ελλάδα με τα μνημόνια, είναι ένα πραγματικό “κίνημα” ατελείωτης σήψης, εθνικοπατριωτισμού και χριστιανικού υποήθους που όποιος υγιής ανθρώπινος πολιτισμός το εντόπιζε θα έπρεπε να είχε το ηθικό και πολιτικό βάτος να προστατεύει την ίδια την κοινωνία πριν την καταστρέψει, όπως γίνετε σήμερα στην Ελλάδα με την κυριαρχία αυτού του δεξιού υπόκοσμού και των μηχανισμών του σε όλα τα επίπεδα εξουσίας, παρακράτους και υποκόσμου..


Προσοχή ο αρχαιοελληνικός γερμανοτσολιάς ταγματασφαλίτης της φωτογραφίας, έχει οντως στο μπράτσο του ναζιστική σβάστικα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου