Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Γράφει η Κλεοπάτρα Πατλάκη για το TV Nέα: Οι επικήδειοι του «Μες στην Καλή χαρά» και η Κωνσταντίνα σ ενέσιμη μορφή!




























Αποχαιρέτησε τηλεοπτική σεζόν και κοινό το Μες στην Καλή Χαρά μέσα από ευχαριστήριους λόγους που θύμιζαν κάτι σε επικήδειο που εκφωνεί για τον αποθανόντα πάντα αυτός που τον γνώριζε λιγότερο


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου- «το πλέον μισητό τηλεοπτικό πρόσωπο μαζί με τον Τζόφρει Μπαράθιον» , έγραφε ένα tweet- ευχαρίστησε τον σταθμό και την …διοίκηση όπως επίσης και τον «σκύλο» - έτσι αποκάλεσε το αξεσουάρ της Μπρούνο- γιατί όπως είπε « και ο σκύλος αποτελεί  κομμάτι της εκπομπής». 


Αφού μίλησε για κανα τέταρτο χωρίς να την διακόψει κανείς, πήραν το λόγο ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Ευθύμης Ζησάκης. Τότε λοιπόν η κ. Σπυροπούλου θυμήθηκε ότι ξέχασε διάφορα πράγματα και με θρασύτητα διέκοπτε τους συναδέλφους της στο δικό τους προσωπικό κομμάτι. Η ευγένεια δεν χαρακτηρίζει τους φιλόδοξους ανθρώπους που κάνουν το θράσος παντιέρα πόσο μάλλον όταν αυτοί έχουν και το «ελευθέρας» από τον σταθμό.



Ο Παύλος Σταματόπουλος συγκινήθηκε, γιατί του δόθηκε η ευκαιρία για μια δεύτερη καριέρα- ως παρουσιαστή- ενώ ο Ευθύμης Ζησάκης μεστός, αρσενικός, αληθινός εξέπληξε με τον λιτό του λόγο.


Η Κατερίνα Καραβάτου, στο δικό της λογύδριο είπε ίσως τις πιο έξυπνες κουβέντες  που ακούστηκαν φέτος στο πρωινό του Alpha. Χαρακτήρισε τη χρονιά …διδακτική ( καταλαβαίνουμε το γιατί ), ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Alpha για την επανεκκίνηση ( κανείς δεν μπορεί να την πει αχάριστη λοιπόν) και τις δημόσιες σχέσεις του σταθμού ( κοινώς δεν υπήρχε κανείς άλλος που να την στήριξε εκεί μέσα) κι έδωσε ραντεβού για τον επόμενο Σεπτέμβριο ( σε άλλο κανάλι). 

Ναι ήταν υπερβολική πολλές φορές, άλλωστε η υπερβολή χαρακτηρίζει την Κατερίνα και στο κλάμα και στο γέλιο. Είπε όμως αλήθειες, χωρίς να προσβάλλει , απλώς αγνόησε αυτούς που έκρινε ότι έπρεπε να αγνοήσει.  Ηταν υπερβολική αλλά κανείς δεν μπορεί να την πει αγενή, θρασύτατη και πάνω απ όλα ατάλαντη.



Μια σεζόν λοιπόν ακροβατικών καταστάσεων έκλεισε με πεντοζάλη. Μια ολόκληρη ομάδα εκπομπής δούλεψε για να μένει στον κόσμο των περιοδικών και τον sites, αν η Σπυροπούλου στραβοκοίταξε την Καραβάτου, αν  η Σπυροπούλου κάθεται σε κόκκινη πολυθρόνα, αν η Σπυροπούλου νευρίασε, την «είπε» στον καλεσμένο κλπ κλπ. 


Δεν σχολιάστηκαν τα θέματα, δεν σχολιάστηκε η προσπάθεια αλλά το πρόσωπο. 
Αυτό που σου επιβάλλεται και ίσως σε λίγο κριθεί σκόπιμο να κυκλοφορήσει και σ ενέσιμη μορφή για όσους το καλοκαίρι αποκτήσουν στερητικό σύνδρομο Κωνστνατίνας



Η επόμενη χρονιά λένε ότι θα βρει την Σπυροπούλου στο τιμόνι της δικής της εκπομπής. Χωρίς άμαχο πληθυσμό δίπλα της να υποθέσω. Έτσι είναι αν έτσι πιστεύουν.  Εξάλλου και ο Χατζηδάκις για ένα στοίχημα έκανε γνωστό τον Φλωρινιώτη. Με μια διαφορά θα μου πείτε. Ο Φλωρινιώτης … το είχε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου