Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Μαθήματα μυκονιάτικου savoir vivre από τον Μηλιώνη της Hellas Power-ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ














Αποφασισμένοι να βουλώσουν με κάθε τρόπο, τα στόματα όσων δυσφημούν το νησί τους, φαίνεται ότι είναι οι παράγοντες της Μυκόνου, οι οποίοι προφανώς θορυβημένοι από κείμενο αναγνώστριας στο protagon που αμφισβητεί την λαμπερή εικόνα του τουρισμού τους, επιχειρούν να μεταμορφώσουν τους επισκέπτες του νησιού των ανέμων σε πραγματικά party animals.
Έτσι, μετά τις απειλές που οδήγησαν στην απόσυρση του επίμαχου άρθρου, ζήτησαν από τον άνθρωπο που επανέφερε την εικόνα της ξένοιαστης Μυκόνου στα media και ο οποίος μπορεί να λειτουργήσει σαν πρότυπο για τους άσχετους τουρίστες, να τους μάθει να στέκονται στο ύψος των κοσμικών απαιτήσεων του νησιού.
Τα μαθήματα που παραδίδει ο υπόδικος για την υπόθεση της Hellas Power Βασίλης Μηλιώνης, πραγματοποιούνται μεσημεριανές ώρες στα Ματογιάννια και περιλαμβάνουν ανάμεσα στ’ άλλα, ταχύρρυθμη εκπαίδευση στα είδη της σαμπάνιας, τεχνικές για να συμπεριληφθεί κανείς στα ρεπορτάζ με θέμα «η Μύκονος Ξενυχτάει» και τρόπους σωστής συμπεριφοράς όταν διασταυρώνεσαι με γνωστά μοντέλα.
Επίσης ο Βασίλης Μηλιώνης, θα βοηθήσει στη σύνταξη ενός Οδηγού Μυκονιάτικης Συμπεριφοράς, ο οποίος θα διανέμεται στους επισκέπτες του νησιού στο λιμάνι, προκειμένου να τους βοηθάει να δείχνουν βετεράνοι παραθεριστές της Μυκόνου και να μην εκθέτουν ούτε τους εαυτούς τους αλλά ούτε και το νησί, με τη συμπεριφορά τους στους κακόβουλους.  

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)
Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου