Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Μια σαλάτα στην Μέρκελ!-Του Πιτσιρίκου


 
 

 
 











Στην Αθήνα βρέθηκε για λίγες ώρες η Άνγκελα Μέρκελ στο πλαίσιο της περιοδείας της στα κατεχόμενα. Η Άνγκελα Μέρκελ στηρίζει την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Τσολάκογλου, οπότε πρέπει όλοι να τους ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές για να μην πάρει ανάποδες η Μέρκελ και μας στείλει –εκτός από το ευρώ- και τίποτα βομβαρδιστικά. 

 Η Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε πως οι τεράστιες προσπάθειες του ελληνικού λαού έχουν αποδώσει, με αποτέλεσμα οι Γερμανοί και οι Έλληνες ολιγάρχες να κονομάνε όλο και περισσότερα δισεκατομμύρια. Επίσης, η κυρία Μέρκελ τόνισε πως οι Έλληνες έχουν περάσει δύσκολα αλλά θα περάσουν ακόμα πιο δύσκολα γιατί είναι μαζόχες και τον τραβάει ο οργανισμός τους τον βούρδουλα. 

Παράλληλα, η Άνγκελα Μέρκελ διευκρίνισε πως η συζήτηση για το χρέος της Ελλάδας θα γίνει το φθινόπωρο, γιατί το καλοκαίρι είναι το Μουντιάλ στην Βραζιλία και δεν θέλει να το χάσει γιατί είναι κολλημένη με την μπάλα. 

 Μετά τη συνέντευξη Τύπου, η Μέρκελ και ο Σαμαράς περπάτησαν μπροστά από την Ακρόπολη –με όλους τους δρόμους κλειστούς και 500 χιλιάδες αστυνομικούς γύρω τους- και στην συνέχεια επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο και κατέληξαν στο εστιατόριο «Στροφή», που βρίσκεται ακριβώς απέναντι –και σε απόσταση 15 μέτρων- από την βίλα του εφοπλιστή που έφαγε την βόμβα πέρσι και κόντεψε να γίνει καλοκαιρινή. 

Την ταβέρνα μάλλον την διάλεξε ο Σίμος Κεδίκογλου που κουβαλήθηκε και μένει εκεί δίπλα -οπότε δεν θα μαγειρεύει και θα τρώει συνέχεια στην «Στροφή»-, αλλά όσοι ξέρουν πάνε στην ταβέρνα της Μίνας που είναι λίγο πιο πάνω και έχει καλύτερο φαγητό, καλύτερη ταράτσα και καλύτερη θέα στην Ακρόπολη. Φυσικά, έβρεχε, οπότε την Ακρόπολη την έβλεπε η Μέρκελ πίσω από το τζάμι αλλά, δυστυχώς, δεν βρέθηκε ένας αξιοπρεπής άνθρωπος με χιούμορ να πάει να ανεβάσει μια γερμανική σημαία στην Ακρόπολη, να την δουν η Μέρκελ και ο Σαμαράς, και να τους φύγει η μασέλα. 

 Η Άνγκελα Μέρκελ έφαγε μια χωριάτικη σαλάτα και έκανε λαδομπούκια, ενώ, όταν τελείωσε τις παπάρες στη σαλάτα, ξέσκισε την μελιτζανοσαλάτα, το κοτόπουλο και τα γλυκά, αφού είναι μπαλότσα και δεν έχει πρόβλημα με τις γραμμές της, γιατί ό,τι και να κάνει είναι σαν πατσαβούρα. 

Τον λογαριασμό τον πληρώσε ο Σαμαράς με δικά μας λεφτά αλλά θα τα πάρουμε πίσω μαζί με τις γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις.
 (Βρίσκω πολύ θετική την επίσκεψη Μέρκελ στην Ελλάδα. Μετά το ανύπαρκτο πρωτογενές πλεόνασμα, το επίδομα του ζητιάνου, τη σικέ έξοδο στις αγορές και το Ποτάμι, ήρθε και η Μέρκελ για στήριξη στους λακέδες της. Είναι προφανές πως η κυβέρνηση Σαμαρά έχει βαρέσει κανόνι. Οι ευρωεκλογές πλησιάζουν. Προλαβαίνουν να βγάλουν και τα τανκς.)

1 σχόλιο: