Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΕΝΑΣ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΛΥΠΗ-ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ


Τηλεφώνησε στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και συνομίλησε με το Δημήτρη Πώποτα και την Άρια Καλύβα   για να γνωστοποιήσει το πρόβλημά του.


Οποιος δεν κλάψει ακούγοντάς τον δεν ειναι άνθρωπος
------


τώρα που οι γελοίοι ελληνικοί ήρωες ξεφτιλίζονται εις τας μακρινάς βρυξέλλας,ένας απελπισμένος άνθρωπος διεκδικεί τον κόπο του και την αξιοπρέπεια του με τον μόνο τρόπο που του άφησαν: το όπλο του
Έτσι γίνεται αυτός ο αντι-ηρωας μας
εύχομαι να τον βρει ζωντανό το ξημέρωμα και να μην τον αυτοκτονήσουν στην έφοδο που θα κάνουν σίγουρα τη νύχτα οι μπάτσοι

11 σχόλια:

  1. για την μαλακισμενη την δημοσιογραφο δεν εχω λογια....κρεμαλα ....οσο για οσα λεει ο τυπος,που ειναι ο εισαγγελεας να τα ψαξει? κρεμαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά πως λεγόταν η καργιόλα η δημοσιογράφος;

    Εχω να εκνευριστώ τόσο πολύ πολλά χρόνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (Κ)Αρ(γ)ια Καλύβα

      Διαγραφή
    2. αρια καλυβα......νομιζω.....
      τι ελληνας και ξεελληνας ανθρωποι ειμαστε ρε γμτ...

      Διαγραφή
  3. Χαλαρώστε παίδες. Η κοπέλα μπορεί να έπραττε αρκετά αγχωμένα και οι ερωτήσεις να ήταν κάπως αμήχανες γι' αυτό και "πολιτικά ορθές". Να την κατηγορήσετε για κακή συνέντευξη κατανοητό, για εμπάθεια και κακία όμως, αυτό είναι υπερβολικό.

    Το θέμα είναι πως πέρα απ' αυτά που λέμε εδώ, πέρα από τη σημειολογία και την ανάγνωση του γεγονότος, εδώ υπάρχουν κάποιες πραγματικές ζωές που παίζονται. Πέραν των ομήρων και των δύο τραυματισθέντων, και το θύτη και θύματος συγχρόνως, ο οποίος προχώρησε σε αυτή την πράξη μέσα στην απόγνωσή του και παγιδεύτηκε τώρα σε ένα ακόμα μεγαλύτερο αδιέξοδο.

    Σημασία τώρα πρωτίστως έχει, να γίνουν καλά οι τραυματίες, ο άνθρωπος αυτός να τύχει συμπαράστασης και αλληλεγγύης και να τη γλιτώσει όσο πιο φθηνά γίνεται μέσα απ' αυτό το μπάχαλο.

    Γιατί για μένα προσωπικά ένα σενάριο με 2 νεκρούς ομήρους και έναν άλλο που θα έχει αυτοκτονήσει, είναι τρομερά θλιβερό. Κανιβαλισμός επίσης θα είναι τα όποια κείμενα μπορεί να προκύψουν μετά που θα δίνουν εξηγήσεις για το γεγονός και θα προσπαθούν να παράγουν πολιτική υπεραξία. Η ουσία είναι ΚΑΙ η ζωή αυτών των ανθρώπων.

    Αλλιώς, δε διαφέρουμε και πολύ απ' αυτούς που ώθησαν αυτόν τον άνθρωπο σ' αυτή την αποτροπιαία κατάσταση. Γι' αυτόν και για όλους γύρω του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος είναι ο μαλάκας που του λέει να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα; Θα μας κάνει κι εμάς να πάρουμε τα όπλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ψωφος μωρη σκυλα-σκροφα.....που πηρες ενα μικροφωνο και κανεις ερωτησεις,πως εφτασε και γιατι και αλλα λογια να αγαπιομαστε.....φτασε και εσυ στο σημειο που ειναι οι μισοι ελληνες και θα δουμε εσυ τι θα εκανες......σκυλα.
    μακαρι ο δημητρης (τον γνωριζω προσωπικα) να ξεμπερδεψει και να τελειωσει το ολο θεμα χωρις ακομη χειροτερα και να ξανα μπορεσουν να βρουνε ολοι την υσηχια τους,αλλα η κατασταση δεν παει αλλο σε ολη την ελλαδα.....θα υπαρξουν και αλλα τετοια και αλλα χειροτερα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. που μας φτασανε....να ζουμε με δανεικη αναπνοη....ας ξεσηκωθουμε επιτελους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγώ έχω άλλη ερώτηση. Με ποια δικαιοδοσία μιλάει μ'έναν άνθρωπο που κρατάει ομήρους? Επιτρέπεται? Δεν θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί ο υπουργός δημόσιας τάξης μετά από αυτό? Κι αν τον εκνεύριζε και πυροβολούσε κανέναν τι θα γινόταν? πάμε καλά σ'αυτό το κράτος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή