Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Χατζηνικολάου προς απλήρωτους εργαζομένους του Άλτερ:Αν και απλήρωτοι,ανοίξτε το κανάλι

Βγήκε επιτέλους να υπερασπιστει το αφεντικο του.
Ο Κουρής ειναι καλός,δε φταίει
Αν και δεν έχετε να φάτε και να ταίσετε τα παιδιά σας,ελάτε να δουλέψετε
O Xατζηνικολάου θέλει "περισσότερη"στρατηγική.Ενας χρόνος απληρωσιάς δε φτάνει
Λέει οτι τους περιμένει;Τί εννοεί τους περιμένει;Η ευθύνη για την εξέλιξη των γεγονοτων
βαρύνει τους απλήρωτους και εξαθλιωμένους εργαζόμενους;Ε,χορτασμένε;
Που κάνει και ¨μικρές προσωπικές θυσίες"το παιδάκι βρε

Το μήνυμα του Χατζηνικολάου στους εργαζόμενους του Alter


Ύστερα από την πρόσφατη μετακίνηση του Γιώργου Αυτιά στο Skai και του Άκη Παυλόπουλου στο Extra3,  ο Νίκος Χατζηνικολάου… πήρε την απόφαση να παραμείνει στο Αlter, αν και είχε προτάσεις από άλλα κανάλια όπως ανακοίνωσε μέσα απο την ραδιοφωνική του εκπομπή στο  «RealFM»
Ο Νίκος Χατζηνικολάου μετά από τη  σάτυρα του Θέμου χθες στο »ΟΛΑ12» ,  με τις κάρτες των απλήρωτων εργαζόμενων του Alter, ανακοίνωσε μέσα απο τη ραδιοφωνική  εκπομπή του σήμερα:
«Βλέποντας χθες το Θέμο να κάνει ατυχέστατη σάτυρα με τις κάρτες των απλήρωτων εργαζομένων του Alter, πήρα την απόφαση να τους περιμένω».

Στη συνέχεια έδωσε το μήνυμα του στους απλήρωτους εργαζόμενους του Alter:
«Αφού σας στενοχωρεί το γεγονός ότι μερικοί από τους τηλεοπτικούς αστέρες ψάχνουν και βρίσκουν δουλειά, θα σας περιμένω παρότι δε θεωρώ ότι έκανε λάθη μόνο η διοίκηση.

Το κανάλι για να έχει ελπίδα να σωθεί έπρεπε να είναι ανοικτό.  Δε θέλει και πολύ σκέψη. Ξέρω πόσους μισθούς σας χρωστούν. Ξέρω πως νιώθετε.

Πρέπει όμως να σκεφθείτε με περισσότερη στρατηγική, να σκεφτείτε πως θα μπει το Alter σε μια ρότα. Και να μην τους ισοπεδώνετε όλους.

Δεν έχει τις ίδιες ευθύνες ο Γιαννίκος με τον Κουρή. Θέλετε να πείτε ότι ο Κουρής είναι «μακάκας» που δεν τον ήλεγξε; Πείτε το. Αλλά μέχρι εκεί. Γιατί και ο Κουρής είναι ένα άλλο θύμα της ίδιας ιστορίας που αναγκάστηκε να πουλήσει μισοτιμής τη μισή περιουσία του κάνοντας μια προσπάθεια να σώσει το κανάλι»…

Δεν είστε δίκαιοι να το ξέρετε. Και σας το λέω σήμερα που πήρα την απόφαση να σας περιμένω. Να περιμένω μέχρι να ανοίξει ή να κλείσει το Alter. Και εύχομαι να συμβεί το πρώτο και να κάνουμε δελτίο και πάλι μαζί….

Είμαι εδώ λοιπόν και σας περιμένω. Σας παρακαλώ όμως ζυγίστε τα πράγματα καλύτερα και μην αφήνετε κέντρα έξω από το κανάλι να παίζουν ρόλο. Βρείτε έναν τρόπο να λειτουργήσει και πάλι το μαγαζί , διαφορετικά δεν έχει νόημα όλη η αγωνία και η προσπάθεια σας. Σας στέλνω την αγάπη μου και την μικρή προσωπική αυτή θυσία, τη δεύτερη μέσα σε έναν χρόνο, αν και έχω προτάσεις τηλεοπτικές».
http://entertv.gr/media/?p=13101



καλημερα και κουραγιο σε ολους. Μου λειψατε και δεν ειμαι πια στις βαρδιες γιατι εφυγα στο βορρα. σκεφτομαι να μαζεψω τα εξωδικα που μας ερχονται γιατι σιγουρα δεν ειμαι η μονη και επειδη δεν ειναι του επιπεδου μου δεν θα γραψω τι θελω να τα κανω και που θελω να τα βαλω. Απλα καποιος απο αυτους να περασει εστω το ενα εκατοστο των οσων αναγκαζομαστε να βιωσουμε και τοτε αν μπορει ας ερθει να κοιταξει εμας ολους στα ματια. Δυναμη,κουραγιο,υπομονη τι αλλο να πω...Αν και μακρια χιλιομετρικα ,ειμαι κοντας σε ολους...

1 σχόλιο:

  1. Τι περιμενουν απο τον Χατζην.αυτος ανηκει στους χορτατους μοιαζει του Νταλαρα με τις συναυλιες δηθεν συμπαραστασης-κονομας.Ριχτε σε κατι τετειους σωτηρες ενα φασκελο και κανα μπινελικι,τιποτα αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή